Na Toshiba Excite pro ne radi pretpostavljam radi rezolucije. Instalira se ali karta je crna i pozicija stoji dosta desno. Instalirati se može jedino kad se sve prebaci na memoriju telefona a kad je na SD kartici traži internet. Svejedno, ne vidi se karta.
Dakle u ovoj temi sam pročitao da TomTom radi ispravno samo na rezoluciji 800 x 480 ili 854 x 480 piksela. Pod pretpostavkom da mi ta navigacija neče sigurno raditi na tabletu rezolucije 2500x1600 skinuo sam ovu noviju verziju u nadi da se nešto promjenilo. Da napomenem da imam dvije navigacije koje savršeno rade(Navigon i iGo) ali možda postoji neka bolja pa reko da provam, možda mi se svidi. Prvo sam stavio tomtom folder i samu aplikaciju na SD vanjsku karticu. Nakon šta je aplikacija instalirana odma pri ulasku kad se pokaže logo traži internet konekciju(iako je uređaj bio spojen) i jedino preostaje izaći iz aplikacije. Onda deinstaliram pa pokušam sve staviti na internu memoriju uređaja. Instaliram, uđem u navigaciju(na ovaj način mi ne traži internet konekciju) i na ovaj način je uspješno ali postoji problem. Sve vidim koje su postavke, gdje se zadaje ruta ali kad stavim na kartu karta je crna odnosno nema je ali sve ostalo prateće se vidi, strelica pozicije(iako stoji desno umjesto kao obično na sredini kao da je rezolucija manja) i pokoji znak, ne sječam se sad svega šta je bilo na ekranu. Uglavnom, pretpostavljam da bi sve bilo ispravno da mi prikazuje kartu jer mogu tražiti ulice i unositi odredište ali kad želim prikaz na karti ili kad želim krenuti navigacijom karta(teren i ulice) se jednostavno ne vidi dok je sve ostalo na ekranu ono šta sve navigacije uglavnom imaju. E sad ne shvačam u čemu je problem, postoji li neko štimanje(kao u iGo) da to proradi šta se tiče rezolucije ili do čega je već.
Ako netko zna odakle krenuti bilo bi dobro da se nađe rješenje iako nije presudno ali forum je pa se raspravlja o tome a navigacija vjerujem ima potencijala, govor je "domaći" šta večini odgovara.
Recimo i iGo sam morao staviti na internu memoriju uređaja da bi je pokrenuo iako se @walter66 čudio zašto na internu ali jedino tako radi, uređaj nije root-an moždazbog toga zahtjeva neke stvari drugačije.
Hvala.

Odgovori uz citat
Bookmarks