do sad sam 5 godina imao garmin nuvi 205 i bio prezadovoljan uređajem...pošto sam prešao na šleper kamion trebala bi mi navigacija sa kamionskim modom pa razmišljam o garmin 560lt...ili vi imate neku jeftiniju varijantu a da se može mjeriti sa tim garminom a da je kavalitetna jer če se često koristiti...
PS. Prije otvaranja slijedeće teme, molim te pročitaj pravila, nisu tu za reklamu.
Zadnji uredio Sljaka : 27-10-2013 u 16:20
jeftino dam samo da prodam,a ćeznem da zeznem!!!
Dobro si odlučio što se tiče navigatora Garmin dēzl 560LT , to da je cijena visoka je točno , ali mislim da se isplati ! Želiš li voziti "kamiočinu" bez problema ,možeš ovo kupiti (Jedna kamionska guma toliko košta) ...
Mislim da će tebe kao "starog" korisnika Garmina , biti teško nagovorit za prelazak na neku drugu vrstu Navigacije .
Može se za navigaciju koristiti neki 7" Android PC tablet (G3 , BT) , što bi po meni bilo najbolje rješenje ... Programa za navigaciju ima puno ...
Postoje i drugi uređaji koje se mogu koristiti za kamonsku Navigaciju , brand name poput Mio Spirit 697 Full Europe + kamionski mod ili nekih kineskih 7˝ GPS - "Njuška" , na koje se može instalirati iGO Primo koji ima mogućnost kamionskog moda .
![]()
Zadnji uredio walter66 : 27-10-2013 u 17:30
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks