Zvuk si promijenio u Hangoutu ili u postavkama? Kaj ti stoji za defaultni zvuk notifikacije?
Dakle, na mobitelu iz naslova imam problem sa zvukom u aplikaciji hangouts. Zvuka ima i to je neki defaultni zvuk koji dolazi s tom aplikacijom. No ja sam stavio neki drugi zvuk da mi bude zvuk sms poruke.
To funkcionira dok ne resetiram mobitel, pa on opet zvuk vrati na defaultnu postavku.
Godinama koristim taj zvuk za sms, pa sam se navikao, i htio bi ga i nadalje imati.
Kako to riješiti?
Zvuk si promijenio u Hangoutu ili u postavkama? Kaj ti stoji za defaultni zvuk notifikacije?
evo sad sam to malo pogledao. Izgleda da nije problem u samom hangouts nego u postavkama za poruke. Znaci ako u postavkama sms poruka stavim neki zvuk koji je dosao sa telefonom i u hangoutsu stavim taj isti zvuk sve ok, ali ako u postavkama stavim taj zvuk koji nije dosao s telefonomn, a koji ja zelim da bude, stisnem "Primjeni", i izadjem iz postavki, on taj zvuk vise ne označava kao odabrani. Dakle telefon mi pamti samo zvukove koje sam odabrao a dosli su s telefonom, zvuk koji nije dosao s telefonom ikako mi ga prikazuje, nakon izlaska iz postavki vise ne koristi kao zvuk za sms. E sad taj zvuk se nalazi u memoriji telefona u direktoriju notifications, ako je to bitno za rjesenje problema.
Bookmarks