Ako imas stik priko 1 god. na bonove imas pravo na otkljucavanje besplatno ila ako si na pretplatu a prosa ti je ugovor.Da bi to napravio trebas imati racun od stika i javit se u vip centar da ti otkljucaju stik.
Pozdrav svima,
Dali su internet stikovi kodirani?
Tj. Dali u stick pase recimo bonbon kartica?
Hvala
--
. [Lejzermaster]
Ako imas stik priko 1 god. na bonove imas pravo na otkljucavanje besplatno ila ako si na pretplatu a prosa ti je ugovor.Da bi to napravio trebas imati racun od stika i javit se u vip centar da ti otkljucaju stik.
Znaci zakljucani su stikovi.
Nisam to znao.
Nemam ja stik.
Ima kolega pa me pita jel znam jel su zakljucani..
--
. [Lejzermaster]
@smoto Nisam siguran na ovo za otkljucavanje jer kad sam ja trazio od t-mobile-a da mi ga otkljucaju (prije par mjeseci) dobio sam odgovor da internet stick ne spada u kategoriju mobitela pa ga ne otkljucavaju (isto se odnosi i na VIP Homebox uredjaje).
Sigurno su nasli neku rupu u zakonu o otkljucavanju mobitela!![]()
Ne znam, meni je T-Mobile normalno otključao stick, tj. poslali su mi kod za otključavanje u roku pola sata. E sad, neki stickovi se mogu lagano otključati online pa probaj googlati.
Napiši o kojemu je sticku riječ - ja sam uspio riješiti 2 sticka putem unlock programa.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja isto imam pitanje istekao mi je ugovor na sticku, radi se o huawei e5830, pokusavao sam sam otkljucat ali ne ide![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Jesi zatražio od operatora otključavanje tog USB uređaja?
Imaš pravo na to s obzirom da ti je istekao ugovor.
Jesam, ali moram im ga donjeti pa oni to salju za zg. Nije mi se dalo s tim zezati pa sam odlucio rijesiti sam i za početak updejtao firmware i pokidao gahaha. Znači nema znakova života.
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Bookmarks