Jel može malo osobnih preferencija jer su sva tri uređaja dosta različita.![]()
Evo kako i sam naslov teme kaže, treba mi pomoć pri odabiru novog uređaja, uzeo bih pretplatu u tele2 pa su ova 3 uređaja ušla u uži izbor.
Jel može malo osobnih preferencija jer su sva tri uređaja dosta različita.![]()
Bitno da je fluidan sam po sebi ili da postoji neki custom rom koji će odraditi taj posao. Dolazim sa Xperia U i imao sam godinu dana gubljenja živaca sa ICS-om koji je tako loše napravljen da ga niti jedan custom rom nije uspio dovesti u red.
U biti, da još malo suzim, nekako mi se najviše dopada Note zbog velikog ekrana pa mislim da će surfanje biti lagodno, al se nekako bojim da ne izgubim na perfomansama zbog te veličine naspram ovih drugih?
S3 mini stock trza solidno, za custom ROM neznam. S ostalima nemam baš iskustva.
Koristio sva 3, moja preporuka bila bi Galaxy Note, nakon njega S2+ pa S3 mini
Bom Chicka WahWah
Za Galaxy Note postoji najviše custom ROM-ova i ima najveću dijagonalu ekrana. Ako je veličina ekrana bitna onda je Note definitivno najbolji odabir.
Onda je dilema rješena! Hvala na infu
Valjda ovisi što radiš na mobu. Ja sam isto čuo od ljudi da je S3 mini prilično spor i trza. Osobno sam ga isprobao na par minuta i to ne previše pa ne znam reći iz prve ruke, iako sam nekako imao dojam da nije fluidan kao moj 3 godine star telefon (za to sam okrivio stock ROM na S3m, ja kod sebe već odavno imam custom). Nažalost trenutno nema baš ni custom ROM-ova za njega...
meni u tom rangu u tele2 ni xperia SP po pitanju cijene i performansi ne izgleda loša...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Onda valjda ovisi o osobnim iskustvima i očekivanjima.
Ni ja nisam mislio da je moj G1 (pre)spor dok nisam probao nešto novije.![]()
S3 mini ne šteka ako se ne prenatrpa aplikacijama, bar meni nije štekao.
Sto ljudi sto ćudi.
Ja sam imao kojih tjedan dana, zadnja verzija fwa, sve stock, napravio sam reset nakon nekog updatea koji je došao i trzao je... 2 Gmail accounta, FB, WhatsApp, Viber... mislim nije trzanje bilo jako, ali primjetno i meni osobno malo iritantno pa sam ga se rješio .![]()
S3 mini ne šteka niti trza! Imao sam ga...
A s2+ ču šiknut u zid! Neznam da li se ikom dešava da se gasi sam od sebe?
nema vece face od Isusa
Note je ovdje najbolji izbor bez razmisljanja...
Note je ipak od ova 3 najbolji izbor.(velicina ekrana, fludidnost, brdo custom romova...)
S3 mini koristim skoro svaki dan i iskreno ne sviđa mi se.Velikom bratu nije ni do koljena.Dosta stekanja, trzavice, meni nije bas ugodan za rad, ali opet, uređaj je iz T-mobile-a pa ima i bloatwarea...
S3 mini valja izbjeći...
S obzirom na rečeno, Note ti je najbolji izbor, ipak je to bio flagship, makar već zastario...
Bookmarks