Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T-Com naplacuje uslugu koju nismo trazili

Sve je pocelo negdje u 11. mjesecu... zvala je zenska iz T-Coma i nudi nam neki Max3 paket, za 300 kn mjesecno dobijemo 60 min razgovora prema fiksnoj mrezi, neograniceni internet i MaxTV i tablet za 8 kn. Stara je bila sama doma i kaze joj da nazove kasnije, da se mora prvo dogovorit sa starim i samnom. I zenska vise nije zvala, a mi smo malo na netu pogledali ponudu i odlucili smo se za Max2 L paket gdje za 240 kn dobijemo sve isto, ali bez MaxTV-a. I za kojih tjedan dana stize nama doma MaxTV prijemnik i pise nesto tipa "prema vasem zahtjevu sklopljen je ugovor, blabla", uglavnom, zenska je nama bez pitanja dala taj Max3 paket. I zovemo mi T-Com sluzbu za korisnike, kazemo sta je bilo, da mi nismo nista narucivali, da necemo to i nakon malo natezanja oni nama deaktiviraju taj Max3. Onda smo prek interneta narucili taj Max2 L paket koji smo htjeli. Zovu nas iz sluzbe za korisnike da pitaju dal smo to narucili, ponovo su nam nudili taj Max3 paket, rekli smo da smo to vec narucivali, tako nesto, al uglavnom mi smo im objasnili sto je bilo, rekli da ocemo samo Max2 i to je to. I sklopili smo ugovor na 2 godine da dobijemo taj tablet. To je bilo pocetkom 12. mjeseca. I nakon 2 tjedna nam je stigao tablet, a nakon toga su dosli iz T-Coma i pokupili taj MaxTV prijamnik koji su nam poslali, i mi smo mislili da je sve ok.

Ali kad nam je stigao racun za prvi mjesec, na njemu pise da imamo taj Max3 paket i racun je na 300 kn. Onda smo pogledali i racun od 12. mjeseca i na njemu isto pise da imamo taj Max3, samo sto to nismo skuzili onda. Ponovo smo zvali sluzbu za korisnike, rekli sta je bilo, pa su nam rekli da mailom posaljemo prigovor i da napisemo sto je bilo.

E, to jos nismo slali, budemo sutra ili preksutra i ja se nadam da ce bit sve ok, ali svejedno preventivno otvaram ovu temu da pitam sta da radimo ako bude problema, npr. ako oni nama kazu da je ugovor sklopljen prije 2 mjeseca pa da je prekasno za otkazivanje (jer na onom prvom koji smo dobili uz MaxTV prijemnik je pisalo da je ugovor moguce otkazati u roku 8 dana ako je sklopljen telefonski).

Ja ne kuzim kak mogu tak zeznuti uopce, mislim oni su nama dosli po taj MaxTV prijemnik, pa ocito negdje kod njih pise da smo otkazali Max3 paket, al svejedno nam ga naplacuju... wtf jel su tolko nesposobni ili su jednostavno bezobrazni i misle da necemo skuzit da nam naplacuju veci racun?

Napisat cemo u toj zalbi da ocemo da nam posalju pravi racun za ovaj mjesc (240 kn) i jos da ga smanje za 60 kn, buduci da smo za 12. mjesec platili 60 kn previse... Sta mislite, oce sve bit ok ili ce radit jos problema pa cemo se morat jos natezat s njima?

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da !

Radit će još problema ! Natezat ćete se s njima , dok ne izgubite živce i platite to što od Vas traže !
    Treba pisati prigovor i poslati e-mailom ili faksom , i to nekoliko puta . Motat će Vas od broja do broja ,
    pa do službe za prigovore i sve skupa će potrajati neko vrijeme . Razgovarat bi trebao s njima netko
    ko' se bolje razumije , jer oni su u boljoj poziciji od nas korisnika i mogu nas "ženjene" opet "oženit" .
    Osim toga prijetit će penalima za prijevremeni otkaz usluge , i to s takvim ciframa da korisnik mora
    odustati i nastaviti plaćati njihovu uslugu . Onaj Tablet isto će naplatit po punoj cijeni , ako se prekine
    ugovor ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

3. 'Hvala' kaže:

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obavezno prijetiti Državnim inspektoratom ako se stvari ne pomaknu s mrtve točke. Isto tako bilo bi dobro otići u T-centar jer preko SZK će teško neke stvari doći na red.

5. 'Hvala' kaže:

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pripremite se za dugotrajno natezanje. Meni je trebalo 6 mjeseci natezanja da mi vrate ukupno 75 kn na tri preplaćena računa. Od T-centra do SZK i natrag , pisanja e-maila, slanja u (neću reći kamo, nije pristojno) i svaki puta su uredno priznali da sam u pravu, ali vratit lovu nikako.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

7. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Bodovi
    9.119
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.119, Nivo: 22
    Bodovi: 9.119, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    macgyver unaprijed si osuđen na propast zato jer je rok za prigovore 30 dana od primitka računa.
    a ti si probio taj rok i za 12. mjesec i za 1. mjesec. sad će ti samo napisat da je prošlo 30 dana i moš se slikat!

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hackerivs Pregledaj post
    macgyver unaprijed si osuđen na propast zato jer je rok za prigovore 30 dana od primitka računa.
    a ti si probio taj rok i za 12. mjesec i za 1. mjesec. sad će ti samo napisat da je prošlo 30 dana i moš se slikat!
    Za 12. mjesec istina, al za 1. mjesec jos nije proslo 30 dana, prije kojih tjedan dana je stigao racun.

Ono sto je najbitnije, nama je dosao lik iz T-Coma i uzeo MaxTV prijemnik (i imamo potvrdu da ga je uzeo), tako da ocito ne koristimo uslugu koju nam oni zele naplatiti

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas cemo im poslat zalbu na onaj mail koji su nam dali, jel mi mozete preporucit jos neke mailove da ih stavim u CC? Tipa Hakom, Udruga za zastitu potrosaca, mediji...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemoraš slat CC nikome
    Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Oct 2010
    Operater
    vip
    Bodovi
    2.344
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.344, Nivo: 11
    Bodovi: 2.344, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poanta je takvo ponašanje prijaviti Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije, ja sam imao problem s t-com-om i na sudu sam zahvaljujući odgovoru koji je poslala agencija za telekomunikacije dobio spor, t-com je morao podmiriti troškove suđenja i moje i njihove. Love dok mogu, a ako im se pokažu zubi, onda i oni počnu biti uviđavniji

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: T-Com naplacuje uslugu koju nismo trazili

Mene su jucer zvali. Rekose mi da za 305 kn dobijam 60 minuta đabe,đabe prikaz broja pozivatelja,đabe max tv,50% popusta u vecernjim satima na sve pozive i Huawei tablet za 99 kn jednokratno ako uzmem na 24 mjeseca. Pristao sam jer drugog operatera nemam a racuni su mi ionako oko 400kn svaki mjesec. Takoder su rekli da se cijena nece mijenjat tih 24 mjeseca. Nadam se da nece jos sta kasnije prisiti... Misljenja? Mislim da je to neki M paket...

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mali update s*anja koja su se u međuvremenu dešavala:

Opremu za Max TV su mi poslali kroz par dana i sve 5. Tablet sam im reko da mi pošalju u 3G verziji a ne onaj obični WiFi i rekoše da nema problema.
    3 mjeseca su prošla a ništa nije došlo. Zivkao sam u razmacima od 20 dana i svaki put nešto kenjaju i opravdavaju se da bi mi prije 5 dana došao WiFi tablet. Također svo to vrijeme mi nisu bili uključili prikaz broja pozivatelja za što sam im pio krv također u tim spomenutim pozivima. Nakon toga sam opet zvao i pitao da jesu li oni normalni i koga oni misle šetat ovako. Rekoše da nemaju više 3g tableta. Reko sam im da su neprofesionalni i neozbiljni i da me ne bi smjeli kao dugogodišnjeg korisnika za*ebavat ko mladog majmuna te da kada sam uzeo paket da je takvih tableta bilo na stanju jer ne bi mi ovaj njihov reko da ima bezveze. On kaže da je tad bilo pa sam mu reko da se to šalje odma kad se uzme paket i kad ima na stanju a ne da se čeka 3 mjeseca da ih ponestane. Uglavnom, đaba pričat s studentom na minimalcu koji ništa nije kriv niti išta zna. Spakovao sam sve ovo u prigovor i poslao. Odgovor diplomatski na šemu ko te *ebe i to je to. Reko sam im da ću se prebacit na drugog operatera prvom prilikom i amen. Koji pacijenti majko mila... Da imam vremena i novaca imali bi gadna posla samnom a ovako ćuti i lezi... Prikaz broja su mi uključili nakon duge i teške bolesti.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Ukrali mu mail adresu pa tražili novac
    By RAUL in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-01-2010, 14:39
  2. VFL! se naplaćuje
    By T-Maca in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 04-07-2008, 23:13
  3. Kako funkcionira jedini mobilni operater koji ne naplaćuje pozive?
    By Dominik3333 in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 03-07-2008, 10:34
  4. Preporučite mi koju DSL uslugu da uzmem
    By God's Servant in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 01-12-2006, 18:28
  5. Tele2 ne naplacuje pozive?
    By flOoKi in forum Tele 2
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 23-11-2005, 13:48

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove