Uff, nema šanse, mob ne gasim niti po noći
BTW; --> http://www.info-mob.com/sadrzaj1-5.html
Vec sam pisao da sam SMS manijak i da mesecno posaljem minimum 1200 poruka,kada se tome doda jos koji minut razgovora,pa moj Symbian telefon,znaci brdo aplikacija i igara,pa jos drugi mob.,dosao sam do male sumnje da je moja sve cesca glavobolja posledica preteranog koriscenja telefona.Da bih sto pribliznije utvrdio da li je zaista zbog telefona,odlucio sam da od jutros u 00:00h iskljucim i odlozim oba telefona sve do 05.02.2005 god.Zanima me vase misljenje,da li cu uspeti tih gotovo dve nedelje da izdrzim a da ne ukljucim fonove,i koliko bi vi izdrzali... Ustvari,u ovoj temi je i svaki komentar o stetnosti telefona dobrodosao....
Uff, nema šanse, mob ne gasim niti po noći
BTW; --> http://www.info-mob.com/sadrzaj1-5.html
Pa,nisam ga ni ja gasio,ali ne kazem ja da bas direktno zracenje steti,nego... zamisli npr. vise od pola noci blenuti u osvetljen ekran,onako ispod cebeta...
![]()
p.s.evo,jos koji sat i polako privodim kraju PRVI DAN bez telefona... a sta,ako 4-5 dan pocnu ruke da mi se tresu?![]()
bravo majstore. javit ćeš kakvi su tvoji dojmovi.
dobar grah daleko se čuje
ostavi upaljene mobove, jer ti poruke traju 3 dana afaik
Ma nema veze za poruke,obavestio sam sve vaznije osobe
p.s.najgore mi je kad primetim neku novu aplikaciju... skinem je sa NETa,pa... neka ceka 10 dana![]()
Naravno da mobiteli zrače. Zrači i stolna lampa kad smo kod toga.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo,jos 20-ak minuta i prolazi i drugi dan... moram vam priznati da se super osecam i da nisam ocekivao da se mogu tako lako odreci telefona... mada mi se danas 2x ucinilo kao da cujem zvuk dolazece poruke (koji mi je karakteristican na oba fona)
Sta vi mislite,jel bi mogli izdrzati 2 nedelje bez mobilnog?
ja nebi mogo ostat tolko bez moba
svaka cast majstore
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
kako si živio bez mobitela pred jedno 6-7 godina?Izvorno postao Pinocio
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Čisto sumnajm da će glavobolje prestati ako su uzrokovane mobitelom i to na samo 2 tjedna. Možda jedino da se preseliš na Alasku bez ijednog uređaja koji imalo zrači.
@wb
Baš i nije isto. Kad za nešto ne znaš i nisi nikad iskusio, niti ti ne može nedostajati.
Ja ne mogu isključit mob ni na jedan dan.
...ja bi drage volje ali me drugi kinje ako je isključen...
Jučer sam bio s frendom na kavi koji ima isto T630 i istu temu kao i ja, iako sam mu lijepo rekao da ju promijeni jer će netko uzeti tuđi mob, nakon sat vremena me nazvao da je pokupio i svoj i moj mob sa sobom i da će mi ga donijeti za pol sata, hladni znoj me oblio kada sam skužio da je moj mališa u tuđim rukama![]()
ja bi se prilagodio za čas. Čak mislim da bi nam svima bolje bilo bez moba jer smo upravo zbog moba izgubili nešto ljudskosti u međusobnim kontaktima. Prije mobova nitko nije kasnio na dogovore, ljudi su se više družili u živo, a ne ko danas preko poziva i SMS-ova, nekad smo za božić dobivali papirnate prave čestitke, danas SMS-ove, za rođendane su se ljudi nazivali, a danas se to i sve ostalo čestita preko SMS-ova, nekad su se i pisma slala, što je poseban gušt bio dobit... uglavnom, da ne nabrajam, shvatili ste valjda o čemu pričam...Izvorno postao frish-KI
...opet s druge strane prije kad si nekud išao autom ili javnim prijevozom u slučaju kašnjenja one koji su čekali je znoj obljevao da ti se nešto nije desilo...
Meni su bolji oni ekstremi (čitaj razni privatnici) koji ti uzmu broj moba kako bi te obavijestili kad im nešto dođe ili kad ti naprave i ti onda čekaš...
...na kraju popizdiš i ti onda nazoveš i zoveš i zoveš i tulipan se ne javlja (masu ljudi ne zna neki telefonski bonton da ukoliko propustiš poziv - nazoveš radi provjere zašto si zvan)...
da imaš pravo WB. prije su ljudi putovali kočijama i nekada nije bilo monitora na kompu neg je sve išlo prek bušenih kartica. Zamisli kak bi nam bilo ljepo. Da ti nije ovih novotarija (mislim kompova i mobitela) ne bi ti nikad možda naučio pit ovak kak danas znaš
. to ti je tako koliko loših stvari toliko i dobrih. Tko zna dal bi se upoznali da nije bilo mobitela.
dobar grah daleko se čuje
ma naravno, nisam ja protiv mobova, pa prvi sam koji će prihvatiti neku tehnologiju koja nam olakšava život, samo mi fale neke stvari koje su prije bile normalne, a bile su nekako 'ljudskije'...![]()
Meni su mobiteli tek poboljšali ljudske odnose. Odnosno, umnožili ih. A čestitke za Božić nikad nisam dobijao.Izvorno postao whiteboy
Sad se tek osjećam voljenim.
![]()
onda je za tebe internet tek dušu dao...Izvorno postao frish-KI
![]()
Pa i je. Ne kužim kad se sveznalice bune o lošem utjecaju interneta na ljude, kad sam na taj način neke i upoznao. Pardon na offtopicu.
Ali i dalje mislim da isključivanje moba na neko vrijeme ne bi ništa pomoglo. Uostalom, ljudi oko nas imaju mobitele, pa televizori, monitori... ma sve!
Ja sam imao glavobolje dok sam koristio T28. S drugim telefonima ne.
A ja se savrseno osecam ovih nekoliko dana i svakome od vas bih preporucio da pokusate odvojiti bar 10-ak (ako i ja uspem toliko) dana i uzivate u svojoj privatnosti.... nema cimanja,nema dosadnog SMSa,nema poziva,provera gde si sta radis... topla preporuka za sve vas!!!
p.s.naravno,mob. se uskoro vraca u moje ruke,ovo je samo moj mali hir,tj. neka vrsta samodokazivanja - mogu ja to!!!
Mene nitko ne provjerava![]()
Bookmarks