a kad je na punjaču i razgovaraš?
jel se i onda ugasi?
Probaj vratiti na tvorničke postavke,promjeniti Sim card ili neki reset uređaja.
pozdrav svima,
nakon mora novih android mobitela koji su mi prošli rukom, odustao sam od toga i kupio sam si polovnu nokiu e72 preko njuskala. zaheb.
elem, mob radi djelomično. tj radi on, ali baterija se potroši nakon cca 3 minute poziva.
najprije sam mislio da je do baterije, ali onda sam uzeo dobru punu bateriju iz druge nokije i e72 mi se ugasio nakon cca 5 minuta razgovora. upalim mob nazad, i pokazuje punu bateriju. vratim tu bateriju u njen mobitel, i radi još 2 dana nakon toga.
sa origigi baterijom od e72 mogu dugo radit svašta, spojen je na wifi, slušam muziku, idem na net, i traje cca 2 dana. onog trena kad izađem iz offline moda, ili stavim sim karticu, stvari se okrenu. izdrži par minuta poziva, ili kraći pristup internetu. uopće mi nakon toga ne kaže battery low, nego battery empty i ugasi se. mogu ga upaliti natrag, i ako je u offline modu, mogu na njemu radit još dosta dugo.
naravno prodavač mi se ne javlja, iako je oglas bio za korišten mobitel, nigdje nije bilo ni riječi o tom problemu, a još sam i pitao dali postoji neki problem s uređajem. čak je i estetski u sasvim solidnom stanju, tu i tamo koja crtica...
ako ga odnesem u servis naplatit će mi novu matičnu, a to je barem duplo više nego sam platio uređaj. a sve drugo radi, nemam problema s ničim, onaj taćpad radi, kamera i blic rade, softver je ok, reklo bi se sve ok jedino ga gsm dio ubije.
šta napraviti sada. ako je neki sitniji kvar vjerojatno bi to mogao rješit, znam lemit... ali neznam šta i gdje tražit.
a kad je na punjaču i razgovaraš?
jel se i onda ugasi?
Probaj vratiti na tvorničke postavke,promjeniti Sim card ili neki reset uređaja.
Otišlo pojačalo antene, stari problem pogotovo kod starijih Nokija.
Popravak jedino u kućnoj radinosti ili kod nekog od servisera (neovlaštenih, jel).
Dobar mobitel, mislim da se isplati uložiti da je se dovede u red!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ugasi se i dok je na punjaču, da.
imaš možda kakav link, ili opis šta moram zamijeniti, i gdje? nije bed, samo ako su mi ti dijelovi dostupni.
mogu li iskoristiti nešto iz starih nokija? imam jednu n73 i staru 6131 preklopnu, možda ih mogu raskopat, ionako ničemu ne služe.
To su ti servisne cake. Možeš eventualno zamoliti servisera da ugradi radio-prijemnik s tvojih Nokija, ako su kompatibilni.
Ne preporučam rad kod kuće jer možeš još pogoršati stvar.
Ček, ne bi se trebala gasiti na punjaču. Kvar radijskog pojačala se očituje u tome da kada uspostavljaš poziv ili ga primaš, mobitel inače potegne dosta baterije, a u tvom slučaju on "misli" da je bateriju totalno ispraznio. Dok šalješ SMS, surfaš, to nije baš toliko izraženo, odn. ne bi se trebala gasiti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks