folder.jpg
Za ljubitelje starih dobrih preklopnjaka, Samsung je najavio jedan takav po imenu Folder, ai to na Androidu (JB). Imat će navodno ekran 800 x 480 pix, a pogonit će ga Qualcomm Snapdragon S4 procesor uz LTE podršku
folder.jpg
Za ljubitelje starih dobrih preklopnjaka, Samsung je najavio jedan takav po imenu Folder, ai to na Androidu (JB). Imat će navodno ekran 800 x 480 pix, a pogonit će ga Qualcomm Snapdragon S4 procesor uz LTE podršku
Ovo mi izgleda ko neka zayebancija u Photoshopu.
EDIT: Puni naziv je Samsung Galaxy Folder i navodno da izlazi u kolovozu.
Link
Zadnji uredio Mario92 : 17-07-2013 u 01:12
f309c25c2d2b8e2ff98d7f4ecee1.jpg
Bilo je logično da se Motorola odluči na takav korak, ali...
Ako telefon ne bude glomazan, bit će to zanimljiv strojčić.
Meni se osobno sviđa.
Iskreno - čisti touch mobiteli mi ne leže, nikako. Nakon LG L3 sam se vratio na N 6300 i mogu reći - presretan sam. Ponekad koristim klizni J800 od zaručnice i nema kraja sreći. Drago mi je da slušaju korisnike i da će konačno, nakon dugo vremena, izbaciti preklopni, a tko zna - možda dođe i klizni model
. Živi bili pa vidjeli...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel se to ekran može okrenuti i prema iza?
Čini mi se da da![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne nego će imati dva ekrana - vanjski i unutarnji.
nigdje nisam našao veličinu ekrana u inčima.
.....inače kupio bi ovaj model jer ima tu draž kad te netko zove da najprije otvoriš telefon a lijepo ga je vidjeti na uhu dok se razgovara.....
Nije još objavljeno, ali ne bih rekao da je preko 3,7" jer bi sve preko toga bilo preveliko.
3.67". I cini se da ce ugledati trziste:http://gsminsider.com/2013/08/samsun...handset-leaks/
Bookmarks