Izvorno postao mglg
da, E u A, vjerovatno si ga promjenio na krivom mjestu. sad nisam u mogućnosti postaviti uređen mma, nisam kod kuće, navečer ću ga postaviti ovdje!
sredih ono što mi trebalo, dobio sam smsm status, vanjski tekst... uglavnom, sad bi oktljučo vodafon tipku. čito sma nešto kod BDa s mjenjanjem ono E / A
kod mene već je u A ali tipka je i dalje tu.
i nikak nemogu dobit video folder.
any sugestions?
mislim da je problem u mma, jer ja to neznam editirat
Izvorno postao mglg
da, E u A, vjerovatno si ga promjenio na krivom mjestu. sad nisam u mogućnosti postaviti uređen mma, nisam kod kuće, navečer ću ga postaviti ovdje!
ak si pozorno slusao sinoc sto sam ti objasnjavao nebi nikakvih problema trebalo bit...Rakao sam uglavnom da ima kod BD-a na stranici nekoliko seemova i mma failovi....to treba skinut otpakirat i stavit na mob..seemove na tocnu adresu a mma failove u odredjeni direktorij....i to je uvecini slucajeva rijesen problem...neki su jos imali muke al se to rijesi editiranjem vodafon slika na sa moba..Izvorno postao mglg
gle stavio sma i BDove mma ali nema.
al nije mi jasno taj ODREDJENI DIREKTORIJ
kak da ja odredim dir?!
mogu samo dolej upisat upload path ili držat klik na na a/system
?!
update:
otključala se vodafon tipka, tj nije je bilo onake crvene gadne, pisalo je WAP ali kad odem tamo da promjenim njegovu funkciju nema je.
imam samo za lijevu
gle gle...pomocu p2k napravis update list (ili kak se vec zove na tvojoj verziji) i on ti ucita mob...Imas onda dva velika prazna prozora a nakon ucitanaja u lijevom ti gore pise v525..klikes na to i pojavit ispod neki folderi...neki u picture, system,audio i sl... kliknes s lijevom tipko na system i tad ce se u desnom prozoru otvorit popis nekih failova..medju njima mma_ucp i mma_ucd..Izvorno postao mglg
Ti nist ne dodajes sto se tice tih failova vec ih samo zamjenjujes....Jos jedanput tek dok najdes te failove na mobu i kad znas gdje su u nove stavi na isto mjesto..(ti novi zamjenjuju stare)..
e ovako izgleda moj p2k...
http://mglg.salonfigaro.net/mob.jpg
eo sad sam s coma.fsb skino taj kakv ti imaš p2k... idem probat.
evo imam video, mogu mjenjat... valjd sam ja krivo uploado sa onim...
ali je vodafon tipka i dalje crvena i piše live... kako to sredit?
Izvorno postao mglg
ajd probaj sa njime da ti opet sve ne obasnjavam..al isti je princip...vjerujem da na onome tvom starom upodas file sa uplod patch...i stvar dolazi na isto...(nisam sa njime tak nesto pokusavao pa ne mogu rec 100%)
čitaj tamo gore
Izvorno postao mglg
morat ces malo pripazit kak pises i sta pises jer ce te moderatori upozoravat..
(svrha odrzavanja teme je laksi pronalazak zeljenog pojma a samim time i rijesavanje problema)
evo ti link i citaj sve pise. ak ne uspijes neznam kak ti vise pomoc
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6872
hehe dobio sam već 2 upozorenja ne brini!
e puno ti hvala na pomoći!
i meni više glupo gnjavit.
ma nemas sta hvalit tu sam da pomognem!!Izvorno postao mglg
rješeno! trebalo je sam obrisat one 2 slike
Bookmarks