Naime moj Samsung Galaxy S3 mini je nakon 6 mjeseci rada odličio više NE puniti bateriju. Sva sreća nisam rootao mobilni uređaj pa sam bio u mogućnosti dobiti garanciju. Odnio sam mobilni telefon u Vip, primili su garanciju i dobio sam poziv za 10 dana da mi je mobitel rootan na što sam pitao kako rootan i dobio odgovor da je na njemu ilegalan software. Onda sam razmišljao o čemu se tu radi, jer popravak odnosno zamjena matične ploče bi me izašla 670kn, i došao do zaključka da jedino što je ilegalno na njemu je iGo i Navigon, sve ostalo unutra je defaultno s mobitela. Danas sam nakon 3 dana uspio dobiti servis u Zagrebu i pitao o čemu se radi na što mi je mlada dama s druge strane "žice" objasnila da je na mobilnom uređaju neka postavka vezana uz update android sustava po defaultu NE, a meni je promijenjeno na DA i POKUŠANO je 2 puta skinut noviju verziju sustava. Dakle citiram: "Izgubio sam garanciju zato što je to sa DA na NE promijenjeno i 2 puta je pokušano skinut noviju verziju." Međutim novija verzija NIJE skinuta!! Onda sam im pokušao objasniti da je to opcija na mobilnom uređaju i da to nije rootanje mobitela i pitao dal postoji u garancijskom listu da se "nesmije promjenit opcija sa da na ne u tom meniju mobitela" na što mi je rekla da piše da "nesmijem mjenjat zadani operativni sustav". Uglavnom ja sam nakon toga pitao da li je moguće stavit Navigon i iGo nakon što mi poprave i da li tada gubim garanciju i onda su mi rekli da će me kontaktirati. Nakon toga sam nazvao Samsung Hrvatska di sam im objasnio o čemu se radi pa su rekli da će me nazvat i vidjeti o čemu se radi. Uglavnom neznam što da radim jer znam da će ovi iz Samsung Hrvatska nazvat servis, ovi će im reć "ilegalna verzija" i oni će me nazvat i reć ilegalna verzija i što ja da sad radim?! :/

Odgovori uz citat
Bookmarks