Neznam kako bi ljudi ovu temu nazvao. Ali skužio sam da U mobitelu "žive" neki mikro insekti... To sam skužio tek nedavno zadnjih mjesec dana, isključivo omnia 7 mobitel koji mi je najaktivniji, čim bih upalio ekran, neki mali sitni (nemam imena za to) projuri ekranom jer ga smeta svjetlost da se sakrije. Skužio sam da je zbrisao uz rub mobitela (???) gdje ne mogu ni vrh ćaćkalice uvući. Najprije sam mislio da se na stolu to ili negdje pokupilo ali kako uvijek mi mobitel svugdje na čistome bio onda došao do jedinog zaključka da su se oni - izlegli!! Kao što bude ljeti u brašnu, riži...i gdje li već. Imam futrolu koju sam skinuo i u kutu nje sam primjetio malo leglo tih sitnih, a kako mi je mob stalno bio od znoja po vrućini ili mokrim rukama vjerovatno je do toga. Futrolu sam maximalno dezinficirao i oprao kao i mobitel sve ali opet skužim da se neki sitni pojavi a kako sam ga zadnji put vidio da je zbrisao U mobitel unutra uz rub ekrana daje mi misliti da je već i unutra neko mikro legloJel se neko već susreo sa ovim ja bih ga nazvao i problemom!?? Nimalo utješna misao da razgovaraš pa ti jedan preleti na tebe iako bježe od svjetlosti. Mislim da je futrola i znoj i toplina doprinjelo svemu tome. Prije kad nisam imao futrolu nije bilo toga...

Jel se neko već susreo sa ovim ja bih ga nazvao i problemom!?? Nimalo utješna misao da razgovaraš pa ti jedan preleti na tebe iako bježe od svjetlosti. Mislim da je futrola i znoj i toplina doprinjelo svemu tome. Prije kad nisam imao futrolu nije bilo toga...
Odgovori uz citat
Jutros sam zadnjeg koknuo, koji mi je zbrisao zadnji put...e sad... Ali teorija za leglo stoji jer mi mob na suncu se dosta pržio po plaži a futrola mokra pa se lako ugnjezdi svašta. Čak da nisam ful detaljno to sve obratio pažnju nebih ni skužio odoka ovako. Mislim da sigurno još neko ima sličan problem samo ne ide za tim... Samo da mi ovi pixele iznutra ne zahebu, uđu li u AMOLED bude frke

Bookmarks