niti malo jer svaki put kad iden provjeriti dosatupnost samo raste sad je na 6 mj.
Kako stvari idu bit će dostupna za nekih 10 godina!![]()
uzeo sam optidsl 2mbit + osnovni paket (2gb prometa)! prekjucer sam prikljucio router i sve super spojio.....ali internet mi je prespor....brzina skidanja se nije popela iznad 90kb/s! skidao sam i s bearesharea-> sporo....3mb skida u 5-10min... speedtest na bwm.carnet.hr mi pokazuje da je brzina oko 950kb/s (116kb/s brzina skidanja) dok mi na test.optima.hr pokazuje 1,24mbps (158kb/s brzina skidanja)....ali brzina nije ni blizu toj brzini na testu! sta da radim? router koristim u router mode-u, koristio sam i bridge...ne znam sta da radim? zvao sam SZK, rekli su da ce provjerit jel postoji neki kvar.....jel ima netko mozda slicni problem? koliko ste vi zadovoljni optimom? moj susjed je prezadovoljan.....
niti malo jer svaki put kad iden provjeriti dosatupnost samo raste sad je na 6 mj.
Kako stvari idu bit će dostupna za nekih 10 godina!![]()
a nemam pojma....nervira me to! jooooj.......moram sad reinstal windowse, pa cu vidjet sta ce bit....mozda imam neki virus ili tak nest?! jel to moguce?
hey, ljudi! sredio sam! reinstalirao sam windowse! i sve super!![]()
Zadnji uredio Inovator : 22-08-2007 u 19:43
LOL. Meni još uvijek varira između mjesec i 3 mjeseca. Valjda će nakon završetka ljetnih radova biti bolje![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
stvar je rješena, idemo dalje!
Bookmarks