Koliko sam uspio vidjeti, ok tablet za neko normalno korištenje...Inače, ja svog iz Tcoma čekam od sredine 11.mjeseca...još mi nije došao (zvao preko nekoliko puta, svi agenti sliježu ramenima)...
Evo neki dan prešao u t-com pa mi ponudili huawei tablet iz naslova za 398kn, novi sam u svijetu tableta pa me zanima jel vrijedi kaj taj tablet?
hvala
Koliko sam uspio vidjeti, ok tablet za neko normalno korištenje...Inače, ja svog iz Tcoma čekam od sredine 11.mjeseca...još mi nije došao (zvao preko nekoliko puta, svi agenti sliježu ramenima)...
ma super, ja sam potpisao na zadnji dan te promotivne prodaje znaci dobit cu ga negdje na ljeto ako ga uopce dobijem.
netreba mi za nista drugo osim procitat vijesti i pogledat mail.
Za to što ti treba je superJa sam već lagano digao ruke od toga da ću ga uopće i dobiti...Najviše sam poludio kada su taksistima prije nepunih mjesec dana podijelili brdo uređaja, a meni agent gura tačke u guzicu sa spikama da ih kao više nema na zalihama..yeah right...
Stigao mi ovaj tabletic. Ovako na prvu nista posebno, ekran solidan, malo je deblji tablet, brzina mu i nije neka vrlina, mislim, radi on dobro al vidi se malo trzanje.
yager, koliko dugo si ga čekao (ako nije tajna)?
Nije mi stigao od tcoma tako da ne znam kolko se ceka otprilike.
ja sam ga narucio. odma 1dan kako je pocela akcija... cekao ga cca 45dana...uglavnom kad prodze rok od 30 dana treba zvat ili jos bolje gnjavit ih na twitteru da to ubrzaju pa. onda krene to brze... velika navala a i brijwm da ih nemaju....
inace ja sam svoj prodo u roku 8h, tablet je zesce smece! al ono katastrofa spor, baterija traje nista!! u stand by SVE zgaseno trosi oko 20%po satu cca! ovu sporost bi jos i nekako pregrmio ipak je to malo para, nemos sad ocekivat ne znam kaj... al ta baterija je koma!!! mislim da ne bi uspoi pogledat film od 2h na njemu![]()
Second place is the first loser!!
evo meni rekli da bi svima trebali doc tableti do sredine veljace...
Mislim si ga kupiti jer ima preko oglasnika dosta povoljno novih.
Pa da vas pitam koliko vam traje baterija na ovom tabletu?
Baterija ti je uzas. To ako dobijes dva sata koristenja bit ces super zadovoljan.
Nikako ovaj tablet ne bi preporucio.
Kako ide telefoniranje preko njega, odnosno ima li kakvih problema
^^ Slušalice ili razglas. Cura ima 3G model i štima sve a ja imam WiFi model.
Jel netko pokušavao ubacit neki custom ROM u njega? Savjet?
Ja sam ovog stock rootao ali mi i dalje ne da deinstalirati te neke bezvezne tvorničke aplikacije niti preko titanium backupa niti preko clean mastera. Zašto?
Brisanje stock aplikacija sam riješio putem aplikacije RootAppDelete s makreta.![]()
Bookmarks