vjerovatno je izvedio al trebaju ti slusalice koje imaju na sebi antenu plus jos mob treba prilagodit za to...Konkretno na nokiji 3200 moras ustekat slusalice da bi mogao slusat raidoIzvorno postao DeMar
Dali mi netko moze objasniti koje slusalice treba kupit tj. dali su to handsfree slusalice ili treba neke posebne. I kako izvesti to slusanje preko radija. Dali to uopce V300@V600 moze???
vjerovatno je izvedio al trebaju ti slusalice koje imaju na sebi antenu plus jos mob treba prilagodit za to...Konkretno na nokiji 3200 moras ustekat slusalice da bi mogao slusat raidoIzvorno postao DeMar
Za Motorole postoji neka brija sa slušalicama koje imaju integrirani radio, koriste se i kao handsfree, a struju gutaju od moba i kontrolira se preko moba. Zapravo je to ko kak se na nekim mobovima bez kamere dodaje kamera, preko onog konektora dolje.
Ima na www.motorola.com negdje to, pod Accessories.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sve u svemu nisu iste slusalice od handsfree-a i slusalica za radio. Namjeravam ih kupit pa me zanima i ne zelim da me u ducanu zeznu. Pa ako mi netko to more detaljnije objasniti bio bih mu vrlo zahvalan
BlueDevil evo sad sam pogledao na motorolinoj stranici i nisam nasao ono sto me zanimalo.
Forumasi pomozite!!!
Ajde probaj search opalit, negdje je bio jedan post o tome. Ali nisam siguran da je baš u Motorola forumu bilo - probaj globalni search za "radio motorola" pa ćeš naći negdje link...
http://commerce.motorola.com/cgi-bin...20&type=239684Izvorno postao BlueDevil
probaj ovaj link
Evo bas cu probat potrazit
Nisam bas nasao ono trazeno. Zanima je jedna stvar sada. Ja imam V300 sa softom koji mi pise ispod. Zanimame dali V300 uopce moze imati radio. Sa ovim softom sam vidio opcije a kad sam imao original soft od V300 ne sjecam se da sam to vidio negdje. Mislim dali to hardverski moze V300 izvesti???
E da zaboravio ja.
Dali su to neke posebne slusalice za radio. tj. dali su iste za handsfree i za radio ili su potpuno razlicite
e ja te ne kuzim nista pa imas gore link sam ti stavio gdje ima za taj mob...ak radi na v600 radi najvjerovatnije i na v300..zast kompliciras????Izvorno postao DeMar
![]()
Stvar je, kako veli jdabic1, za v600. A tvoj je mob postao v600, bez obzira na one minimalne hardverske razlike. Tako da će to radit.
OK. Hvala vam puno. Po meni je sad ovoIzvorno postao BlueDevil
![]()
Bookmarks