Probaj pogledati ovdje:
http://www.prepaidgsm.net/en/austria.php
Ako neko ima da je trenutno u Austriji, ili zna za nekog operatera kod kojeg bi mogao kupiti sim karticu bez ugovora. Da ima tarifne opcije: "internet sms i nesto minuta.
Boravim u Austriji godisnje 5-6 puta, na periode 5-10 dana.
Prvenstveno mi treba internet, zbog vajbera, WhatsApp Messengera, Skype-a, i nesto manje facebooka. Mislim da bi mi bilo dovoljno 1 do 2 GB net.
Izvinjavam se urednicima ovog sektora foruma, postavio sam temu ovde, ne videh drugo mjesto. Molim iste da tema ostane dok ne dobijem nekakav konačan odgovor!
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Probaj pogledati ovdje:
http://www.prepaidgsm.net/en/austria.php
@ Legija.007
Po meni najbolji izbor je uzeti SIM karticu od GeOrg mreže (tele.ring). Košta 5 eura i ima Bon od 5 eura u sebi. Kad se dopuni važi godinu dana, neobavezno od veličine dopune. Doplatiš 10 eura , pošalješ poruku sa sadržajem georg na broj 20650 i automatski dobiješ 1000 minuta, 1000 poruka i 2 GB interneta za slijedećih mjesec dana.
GeOrg SIM kartica + telering dopuna
Znači tih 5 eura što se dobije na SIM kartici važi Ti godinu dana, kad se ponovo vratiš u Austriju , dopuni sebi jos 10€ i pošalješ SMS na broj 20650 , i za 2 min imaš pristup internetu .
Imaš dvije opcije ova je jeftinija koju sam napisao , pogledaj na linku !
Tu SIM karticu imaš za kupit u MediaMarktu , Saturnu ..
Može se u Austriji kupiti i SIM od Drei , Yesss , T-Mobile , A1 Telekom , ali po meni najbolji je izbor baš GeOrg !
Zadnji uredio walter66 : 11-04-2014 u 14:52
Bože dragi koliko nasi provajderi u Bosni kasne za svetom. Evo čist dokaz mog oparetra.
M.Tel telekom Srpske!
1 evro je 1,95km skoro pa dve km. + 17 posto pdv.
Dodje oko 7 evra 400 mb neta. Nemas minuta ni sms u tome.
Ako oces i sms onda je drugo deranje, poziv na drugi broj, a minute ne treba ni pomisljati, zovi samo kad ti guma pukne na putu.
Nisu u stanju da pokriju ni 3G mrezu, pokriveni samo centri gradova. I to pod uslovom da se ne krećeš Autom, jer onda se gubi i imas E (2G).
Ovu sramotu cu da objavim po svim domaćim forumima, SRAMOTA
Zadnji uredio Legija.007 : 11-04-2014 u 20:31
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Bookmarks