Vozdra!
Digao sam na ovo čudo Win 7 Professional 64 bit a dosad je bio Win 7 Ultimate 32 bit. Stavio sam ga da mi skuži sva 4 GB radne memorije.Radi isto kao i prije al me *ebe keyboard filter. U device manageru ga doduše ne vidi al ga Everest nalazi. Solucije na netu su da se deinstalira HP Quick launch buttons pa da se instalira neka novija verzija i to sam napravio. Dok taj QL nije instaliran nema ni keyboard filtera s upitnikom a kad instaliram trenutno posljednju verziju,pojavi se opet. Ne smeta nit pita jest,al mi kopa mozak pa bih ga riješio a ne da se...Ima li netko lijek jer sam oči izgubio više. Čak znam da sam to jednom prije bio riješio,al đaba kad sad više ne znam kako...
![]()

Ima li netko lijek jer sam oči izgubio više. Čak znam da sam to jednom prije bio riješio,al đaba kad sad više ne znam kako...
Odgovori uz citat
Ako uspijes,instaliraj wireless assistant da mozes,ako ti treba,lakse gasit wlan i bluetooth.
Zato sad ubacujem neki stari HDD da dignem Vistu da mogu radit update pa ću onda vratit ovaj HDD s Win 7.

Bookmarks