Pozdrav.
Sestri polako odlazi stara 5800 nokija i sad bi htjela novu takvu, no pošto takvih više nema u prodaji zanima me postoji li kakav sličan model koji je u prodaji?![]()
Pozdrav.
Sestri polako odlazi stara 5800 nokija i sad bi htjela novu takvu, no pošto takvih više nema u prodaji zanima me postoji li kakav sličan model koji je u prodaji?![]()
Imas na njuskalu za 590 kuna netko prodaje novu. Bar kaze da je nova. To odma vidis![]()
--
. [Lejzermaster]
A što bi to bio sličan, tj što njoj treba na mobitelu? I koja cijena?
Taj mobitel sam koristio duže vrijeme kad je izašao, kao i neki moji prijatelji i svima je postao bezveze brzo, baš je spor, a i resistive touchscreen je koma..
S obzirom da joj je taj Symbian bio dovoljan, vjerujem da ne treba puno aplikacija i slično, može viditi neke jeftinije Lumie. Ja sam baš uzeo neki dan 620, ekran je odličan i mobitel radi skroz fluidno, + dosta jednostavan za korištenje (bar meni tako djeluje).
Možda Nokia 500 ili Lumia 610 ako bi baš Nokiu htjela
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Ako želiš zbilja što sličniji model ali sa nekim nužnim poboljšanjima traži Nokiu X6. Skoro ista stvar kao 5800 sa malo boljom kvalitetom izrade i kapacitivnim ekranom.
Bookmarks