Ljudi, evo da vidim jel tko primjetio, VIP ima novi nacin pokusaja prijevare svojih korisnika...
Za sad nas troje primjetilo da su nam uskratili kolicinu interneta ukljucenog u pretplatu... Meni su uskratili za 300MB (naravno, uputio zalbu danas i ako mi ne vrate plaćam umanjen racun i neka HAKOM to rijesava), a ako vrate, onda barem da ostali znaju..
Druga dva bili malo blazi i nisu trazili svoja prava, pa su ih lagano odjebali... Rekli im iz VIPa: "Po nasoj evidenciji potrosili ste ukljuceni internet promet, te sada mozete platiti za nastavak koristenja po brzoj liniji"...
Molio bih ako ima jos netko da je primjetio da su im oduzeli interneta neka prijavi Sluzbi Za prijevaru Korisnika (ili ti ga SZK) i tu isto napise, pa da se mogu ljudi pozivati i na druge...
Na Galaxy S3 mjerim internet promet sa 3 aplikacije i nativnom sto dolazi uz 4.1.2, i sve su tu vise manje, 20-40MB +/-, i trebalo mi ostati jos 350MB.... Namjestio sam obracunsku jedinicu 10kb... I inace mi tocno pokazuje jer 6 mj sto koristim do sad na S3 VIP i te aplikacije, uvijek su bile tocne u nekoliko MB...

Odgovori uz citat

Bookmarks