NAVIGON Europe v4.5.0
version
Important notes:
- New users: The software requires additional data (maps, voices etc.) via WLAN after installation!
- Galaxy Nexus: Sound works only proper when firmware update for android 4.0.4 is installed!
With NAVIGON you can transform your Android smartphone into a fully functional mobile
navigation system that is every bit as good as the multi-award-winning personal
navigation devices from NAVIGON in terms of its user-friendliness and features. Thanks
to a faithful adaptation of the menu functions, NAVIGON fits in seamlessly with the
Android operating concept.
On-board navigation entails no data transfer or roaming charges, for example, for route
calculation or map displays.
*** Features and range of functions ***
- Widget for direct access to recent destinations, search POI nearby, find home
- Google Street View - destination preview (where available)
- Active lane assistant (requires android 2.2 or higher)
- Bluetooth support (requires android 2.2 or higher)
- Traffic Check - Get information on traffic conditions around you before you start
- NAVION Latest Map Gurantee (new customers receive the most up-to-date map when
purchasing the app)
- Google Local Search
- Click-on-POI - Click into the map and get a list of POIs around this point
- Safety Camera (permanently installed cameras)
- Reality View Pro
- Lane Assistant Pro
- Speed Assistant
- NAVIGON Reality Scanner
- NAVIGON MyRoutes
- Text-to-Speech and precise spoken announcements
- Different voices (English accents)
- Extended Pedestrian Navigation
- Destination entry with coordinates
- NAVIGON Fresh Support
- Can be used in portrait and landscape format
- 2D and 3D map displays
- Automatic day and night mode for map display
- Direct access and navigation to contacts saved in the smartphone’s address book
- Last Mile - can save automatically your car's position and switches to pedestrian
mode for walking of the last mile
- Take Me Home function with a single click
- NAVTEQ map material for 44 countries of Europe
NEW: Enhance your system with in-app packages
- Panorama View 3D
- NAVIGON FreshMaps XL
- NAVIGON cockpit
- TrafficLive
- The Michelin restaurant and hotel guide
- The Michelin green guide
- POI all-in-one (extra POI package)
- Mobile Alert Live - a new MOBILE danger zone service
- NAVIGON LPG and Bio-Diesel filling stations
Obnovljen Link:
Download (Mirror)
Instalacija :
- Odrediti u postavkama uređaja da se aplikacija instalira na SD karticu (zavisi od uređaja)...
- Kopirati intalacijski *.apk na SD karticu
- WiFi - ON
- Ukopčati GPS opciju ON
- Ručno pokrenuti "file" ...
- Potvrditi "skidanje" instalacijske procedure preko WiFi_a
- Nakon što krene postupak , treba čekati cca 20 minuta ...
- Potvrditi sve što pita ...
- Izabrati karte po želji
- Nakon instalacije tražit će restart aplikacije
- izaći van iz prostorije , pokrenuti program
- Aplikacija mora u 10_tak sekundi "pronaći" GPS (zavisi od uređaja) ...
Ne morate brinuti odgovara li rezolucija Vašeg telefona aplikaciji , NAVIGON Europe v4.5.0 sve odradi sam ...
Probao sam ovo na malom "žući" Samsung GALAXY mini2 (320 x 480) i na Tablet PC (480x800) .
Telefon ne mora biti "Rotan" !!! Nakon instalacije dovoljno je restartati telefon
Don't need root for this to work just install and restart your phone and that's it!
...![]()
Zadnji uredio walter66 : 21-10-2012 u 01:25 Razlog: Obnovljen Link
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Koja je to verzija, jel to sa mobilism? Tamo spominje da nakon par dana prestane raditi, tj. licenca da ne valja?
Neznam meni već radi mjesec dana na Tablet PC , a na "mini2" oko 15 dana .
Gdje si to pročitao !? , ali nikad se nezna možda oni "Tamo" skuže pa ...
U ostalom postoji "Uninstall" , pa ćemo ostati na "iGO" ovaj radi sigurno .
Na mobilism tema o navigon 4.5.0. Ima tamo opcija s lacky patcherom ali kasnije je netko postao gotovu crackanu verziju ali neki govore o problemima s licencom. Trenutno sam na 4.1.3 i radi ok-kakve su razlike?
Ima li negdje opcija za izbjegavanje trajekta, auoceste i sl? Nemogu je naći...
Ima najvjerovatnije u opcijama Navigacije , nemam sada pri ruci ovu mobitelsku verziju , ali klasični Navigon ima ...
Nema, pa nema :/
Verzija Navigona za Android je "zaključana" na neki način nema baš sve opcije ... Uspoređujem je s verzijom za WinCE 5(6) , kod klasične Navigacije vidi se po količini *.exe "fajla" i ostalih datoteka , razlika je gotovo 100_tinjak megabajta , što bi značilo da negdje mora nešto nedostajati . Androidove aplikacije su vrlo male , za većinu je čudno da uopće rade , pogotove one koje imaju neku "jaču" grafiku .
Možemo mi imati "bijesne" mobitele na Android OS_u , ali još će puno vremena proći da dosegnu kvalitetu iOS ili WinCE , WP7 ...
Ja sam sebi instalirao na WP7 Navigon i to radi vrhunski , ima sve one dodatke , poput "Cockpita" , što još na Androidu nisam uspio vidjeti ...
Pokušaj staviti na uređaj iGO ili iGO Primo , imat ćeš sve opcije podešavanja "rute" , izbjegavanja i.t.d.
Postavke-profil rute-trajekti,autoceste,cestarina,tip vozila
Kakva je rezolucija navigona na S3?
Dal je prilagodjena za rezu 720 ili.. Posto dok sam imal predzadnju verziju, slika je bila mutnjikava, ko da je radila na nizoj rezi ekrana...
Instalirao sam na više Android telefona i na PC Tablet Navigon i nisam primjetio problema s rezolucijom , aplikacija sve sama podesi ...
Zašto je kod tebe "mutnjikava" slika , može biti više razloga , ako je uređaj (S3) ne diran ili s tvorničkim "updateom" mora biti dobro .
Ne znam, al nisam zadovoljan s prikazom slike Navigona, imam iGO, Sygic, Copilot v9, prikaz slike je kristalno cist.
Neznam ni ja ! Imaš tri Navi programa , pa ako Ti ovaj četvrti ne radi kako treba ili nisi zadovoljan deinstaliraj nisi puno izgubio , osim toga imaš koji gigabajt više slobodnog prostora na uređaju ili kartici i manje problema !
Što se tiče Navigacije na mobitelu to je po meni , ne za potrebu nego iz zabave ... Zamisli svoj lijepi SG S3 okačen na nosač 5-6 sati na suncu s "non-stop" upaljenim ekranom , misliš li da bi te dovezao na odredište , sumnjam da bi izdržao (preživio) ...
![]()
Ma malo sam sprobaval te navigacije da vidim kak delaju. Inace koristim iGO..
Bum probal opet instalirat ovu novu verziju navigona, bas da vidim. Nije mi jasno da vi ne vidite te vizualne "propuste", il sam ja prolupal, nekaj je od tog...![]()
Ne kužom zašto ne radi,ja imam HTC explorer i instalirao sam u njega aplikaciju blackmart alpha i preko njega se mogu skidati aplikacije koje se inače plaćaju i tu sam onda skinio navigon evropa i mape koje sam htio preko bežičnog spajanja i kad sam instalirao radi ko avion kristalno jasna slika i sve ostalo brz program i nema prigovora a također imam instaliranu navigaciju NAVITEL i ona radi super i brža je od bilo koje druge navigacije i ne treba također ništa štimati oko rezolucije,zato ne kužom koji je problem kod tebe.
Ne znam, al imam osjecaj ko da navigon furam na rezi 640x480, il je to sve subjektivno misljenje...
Neznam kako vama ali meni Navigon ima sve te opcije za izbjegavanje cestarine, trajekata itd... i slika mi je kristalno jasna na Desireu HD.
PREDATOR
Danas sam instalirao Navigon i kada je skinuo mape vidio sam da BiH zauzima samo nesto blizu 2MB a nadjem mape gdje ista mapa zauzima skoro 10MB. No tu nastaje problem, ne mogu da je ubacim u aplikaciju. Kada kopiram .map file u odogovarajuci direktorijum i pokrenem aplikaciju ona opet ide na net i skida onu od blizu 2MB. Pokusao sam naci rijesenje pitajuci cika Google-a ali bezuspjesno. Ima li iko iskustva sa ovim da mi malo pomogne...
U folderu "map" sve karte ti moraju imati isti datum izdavanja. Ne možeš koristiti neke, recimo, Q1/2012, a neke Q2/2012. Navigon ih ne prepoznaje i ponovo skida stare mape.
Također, ako imaš sve nove karte, moraš skinuti i nove .nfs fileove.
A gdje idu ti NFS fileovi (koje, inace, imam)?
ista stvar i meni na galaxy s plus, kao da je neka jako niska rezolucija, sva slova muljava, pogotovo pri navigiranju i pokretu. imam i igo, sygic, copilot, sve je kristalno čisto. ono podešavanje pozadine u programu ne daje nikakve rezulatate. btw, ja sam stavio najnoviju verziju 4.6, ali isto je bilo i sa prošlom. ima li možda negdje neki config da se pogleda na kojoj rezoluciji radi?
meni je baš ta 400x800 i opet nije dobro?
Bookmarks