Pozdrav svima,
zanima me ima li još tko iz hr problema sa smrzavanjem s3. Meni se nakon tri mjeseca normalnog koristenja poceo povremeno smrzavati mob. Ako ga ostavim 15ak min vrati se u zivot i radi dalje oko nekih 24h. Ponekad se umjesto toga samo reboota.
Ako u toj fazi drzim par sekundi stisnut lock button reboota se odmah.
Po forumima vidim da nisam jedini vec da hrpa ljudi ima problema s time od kad je dosao JB. To je navodno simptom u patchevima za spas od SDS (Sudden Death Syndrome) od kojeg pati prva generacija s3 zbog neispravnog MMC chipa.
https://play.google.com/store/apps/d...1tY19jaGVjayJd
Potvrđuje "insane chip"...
Cesljanjem xda i android central foruma vidim da je jedino rjesenje koje izgleda djeluje update na baseband XEMB1 UK...
Samo da napomenem mob je stock, nerootan, cak sam i uninstalirao facebook i izvadio external SD karticu jer navodno to sve smanjuje ucestalost rebootanja.
Sa zadnjim updateom OTA koji mi je dosa na XELLA verziju samo frizanje se dosta prorijedilo ali se i dalje dogadja skoro svaki dan jednom.
Ima li iko ovakvih iskustava? Je li itko probao update na XEMB1? Ima li tko iskustva sa Samsung servisom?
U najmanju ruku malo sam nezadovoljan s ovakvim funkcioniranjem "premium" telefona...

Odgovori uz citat
Bookmarks