Vozdra.Evo mene s još jednim nesvakidašnjim problemom. Punica dala laptop da ga sredim i radi se o Acer Aspire 5520. Na njemu su bili Win Xp dosad i solidno je radio ali ga vec 5 godina nitko nije taknuo. Optika je crkla,tj nesto na ploci je prdnulo al davno i nema optike više. Koju god da se spoji al ni ne treba nam/im,ne radi niti ju komp kuži da je spojena. Novi Xp sam digao s USB sticka i sve 5 al se zna desit da kad idem otvorit neki folder da se taj folder smrzne a sve ostalo se može radit. Ne da se zatvorit niti minimizirat već ga samo ugasim u task manageru pa drugi put kad ga otvorim sve radi,mogu sve s njim... Sve sam probao i nema sanse. Onda sam danas nabio jos gigu rama i digao Win 7 takoder preko USB-a i stvarno laptop leti jos brze od Xp-a al opet *ebe bube s istim dešavanjima i na Win 7. Svi su driveri up to date,sve podešeno do u bobu,stavio sam i novi BIOS i svašta nešto al je ovo dosadno a tko ce nju ucit da ulazi u task manager s 40+ godina svaki put... Stvar se dosta rjeđe desi i kad odem u control panel ili operu i isto mi ne da ugasit nisi minimizirat pa samo u task manageru end process i basta i idući put radi. Laptop je očišćen,nove su paste,ko nov je sad (čisto da se zna).
Na Xp-u koji je dosad bio ovo se nije dešavalo a ova dva OS-a koje ja imam i instaliram također niti jednom ovakvo nešto nisu radila... Any ideas?![]()

Evo mene s još jednim nesvakidašnjim problemom. Punica dala laptop da ga sredim i radi se o Acer Aspire 5520. Na njemu su bili Win Xp dosad i solidno je radio ali ga vec 5 godina nitko nije taknuo. Optika je crkla,tj nesto na ploci je prdnulo al davno i nema optike više. Koju god da se spoji al ni ne treba nam/im,ne radi niti ju komp kuži da je spojena. Novi Xp sam digao s USB sticka i sve 5 al se zna desit da kad idem otvorit neki folder da se taj folder smrzne a sve ostalo se može radit. Ne da se zatvorit niti minimizirat već ga samo ugasim u task manageru pa drugi put kad ga otvorim sve radi,mogu sve s njim... Sve sam probao i nema sanse. Onda sam danas nabio jos gigu rama i digao Win 7 takoder preko USB-a i stvarno laptop leti jos brze od Xp-a al opet *ebe bube s istim dešavanjima i na Win 7. Svi su driveri up to date,sve podešeno do u bobu,stavio sam i novi BIOS i svašta nešto al je ovo dosadno a tko ce nju ucit da ulazi u task manager s 40+ godina svaki put... Stvar se dosta rjeđe desi i kad odem u control panel ili operu i isto mi ne da ugasit nisi minimizirat pa samo u task manageru end process i basta i idući put radi. Laptop je očišćen,nove su paste,ko nov je sad (čisto da se zna).
Odgovori uz citat

Bookmarks