Vrlo vjerojatno vise nece. Imas drugi uredaj,ip adresa se od tad mijenjala dosta puta. Jedino te mogu skuzit ako si koristila isti nick,mail,ili pak password.
Sorry zelim da pitam nesto.Naime nekada sam imala kompjuter i bila sam clan jednog foruma.Banovali su me.Otvorila sam drugi nik koji su takodje banovali.Onda sam kupila laptop i sada sam opet clan istog foruma.Jako kratko.Dali ce mi i ovaj nik banovati ili mozda se smjenja IP adresa ili sta vec oni gledaju![]()
Vrlo vjerojatno vise nece. Imas drugi uredaj,ip adresa se od tad mijenjala dosta puta. Jedino te mogu skuzit ako si koristila isti nick,mail,ili pak password.
... ili ako opet budes radila stvari zbog kojih je uslijedio prvi ban/prva dva![]()
Upravo tako. Ja bi se na tvom mjestu prvo zapitao zašto sam bio bannan.
Siguran sam da imaju i tamo neke regulative što se tiče višestrukih registracija, pa si ni time baš ne pomažeš...
Pa većinom kad te banaju, i ti se opet registriraš opet te banaju onog trena kad "skuže" da se radi o istoj osobi i tako u nedogled. Neznam iskreno postoji li nešto čime bi te permanentno banali.
To je regulativa manje više svakog foruma. IP se mjenja pa im džabe ti IP banat, osim ako imaš fiksni, a vjerovatno nemaš.
IP range ban sumnjam da rade jer bi time vjerovatno onemogućili gomili korisnika pristup.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Postoji više načina da se sazna radi li se o istoj osobi. I ne bana se nick, bana se osoba. Razlog bana treba tražiti tamo gdje je dobiven, ali u svakom slučaju svaki forum ima svoja pravila koja se moraju poštivati ako se želi biti član tog foruma. U protivnom, ima još foruma.
Uostalom čemu inzistirati biti među onima koji te ne žele.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Treba se pridržavati pravila Foruma , u biti nikad ih nisam čitao , jer ako imaš normalno ponašanje ne trebaju ni pravila ...
Na dosta sam Foruma prisutan i samo na jednom sam dobio "Ban" ne svojom krivnjom , jer sam branio forumaša , barem
tako sam ja mislio , ali nije Moderator ... Na tom Forumu "Ban" ostaje zauvjek i ograničen si u odnosu na druge forumaše ...
Ja bih se jednostavno "povukao" , jer što kaže Šljaka ; "Uostalom čemu inzistirati biti među onima koji te ne žele"
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
I ja sam dobila ban radi iskrenog misljenja i branjenja pravde.Ali eto....A jedino ovaj forum i citam ostali su manje vise bezveze
Pravda je jako širok pojam i ono što je nekom pravda drugom je bezobrazluk i miješanje u stvari koje ga se ne tiču. Evo ti jedan primjer s ovog foruma. Ako rad moderatora komentiraš van za to predviđenog mjesta letiš sa foruma van, bez obzira koliko taj komentar bio opravdan. Prekršila si pravilo i trpiš posljedice, kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jos me drze na forumu.Sreca,Da ku ti znaci da me i nece otkriti ako nisu do sada
koristi za svaki slucaj "SafeIP"
Koristiš li drugi mail,drugi nick,drugi password i ako ne tupiš po forumu gdje si stala kada su te prošli put bannali, praktički si napravila sve potrebno da te ne otkriju.
Bookmarks