Kilav stick,kilav prijenos preko USB-a i eto ti... Još ako si upiknuo u front panel itd...
Probaj s drugim stickom. Jel koristiš USB multiboot ili neki drugi software za napraviti stick bootable?
Nisam siguran gdje da smjestim temu, jer neznam do čega je to
Uglavnom, koji god windows idem instalirati, treba mu prvo nekih 20-30 minuta da se pokrene, a instalacija bude normalne brzine. Probao sam sa Win 7 i 8, na DVD i USB, sve isto. Linux nisam već dugo instalirao, uglavnom sam imao na virtual, pa ne mogu sa sigurnošću reći da je bilo isto.
Nije mi to neki strašan problem jer nemam potrebu često reinstalirati, ali volio bi to riješiti.
Konfiguracija:
MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
CPU: AMD Phenom II X4 810, 2,6 GHz
RAM: 4 GB, DDR3
GPU: AMD Radeon HD 6800, 1GB DDR5
Kilav stick,kilav prijenos preko USB-a i eto ti... Još ako si upiknuo u front panel itd...
Probaj s drugim stickom. Jel koristiš USB multiboot ili neki drugi software za napraviti stick bootable?
Ali i sa DVD-om je ista stvar. Probavao sam i back i front panel. A koristio sam 2 različita programa za stick, USB multiboot i WinToFlash.
Isti USB stick je radio normalno na starom netbooku i cimerovom laptopu.
Misliš na onaj dio "Setup is starting" ili prije?
Da to, od početka učitavanja windowsa.
Pronjuškaj u BIOS-u i disejblaj USB floppy i floppy ako ga nađeš pa probaj opet. Također zaviri u USB postavke u BIOS-u.
Probao sam to i nije radilo, pa sam flashao BIOS, napravio update i radi normalno
Prije me bilo strah raditi to, pa sam se nadao da neću trebati.. Da sam bar prije to probao.
Uglavnom, može lock, hvala![]()
Znao sam da BIOS *ebe bube i iduce sam ti mislio rec da napravis to sta si i napravio tako da je to to...
Ide lock.
![]()
Bookmarks