Što se mene tiće OK.
Da
Ne
ne znam
Bok!
Evo vidim da se forum Računala malo izorganizirao i da je sada više posjećenijiIma zanimljivih tema u kojima se dogodi offtopic i sl... i mislim da bi se trebao malo moderirati. Pošto vidim također da ni Super Moderatori nemaju vremena za to predlažem sebe
za moderatora foruma Računala(a mene zanimaju računala).
Pa hajde vaši komentari za (mene kao) moderatora Računala
Što se mene tiće OK.
neam niš protiv, al mislim da bi i gog trebao više zalazit tamo
ja za
A ja opet pričam istu priču. Podržat ću svakog za moderatora ako ima znanja i volje pod uvjetom da ga netko drugi predloži. Znači bez obzira na eventualno znanje i volju nemaš moju podršku jer si se sam predložil. I'sorry but....(dalje se fučka)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nema frke Sljaka![]()
A kinfa, dal želiš neki određeni podforum unutar računala ili kompletna "Računala"?
pa mislio sam na kompletna računala, ak mi to nedate onda neki podforum...
malo je previse cijela racunala jednom covjeku. dijelio sam ga zato da se nadje ljudi koji pojedine dijelove bolje kuze, a opci dio cemo vidjeti koliko ce se razviti mimo tema podforuma...
pa možete uz mene stavit još nekog, tomo se kuži u to, a gog je supermod, meni je svejedno, ili da mi date jedan podforum....
Ja sam za to da dobijes samo jedan od podforuma za cijeli forum racunala nemislim da bi to mogao sam jel tu treba stvarno dosta paznja.
Dakle sto se tice nekog od podfurama da al cijelog mislim da ne.
DA za moderatora, ali bas ne za racunala![]()
ili kinfu i jos nekog ko se dosta kuzi u racunala
Nije previse, forum racunala je uzas!
Izgleda mi kao da se na njemu tu i tamo pojave samo mobitelasi, bez osnovnih znanja o racunalima, i to tek kad nesto zeznu. Doslovce ovo mi izgleda ko mrtav forum, bar sto se tice racunala.
@kuki
Sta mislis da bi ga mogao ozivjeti s nekim konstruktivnim zahvatima?
@knifa - ak postaneš mod uvedi diktaturu!! ;-)
Živjela diktatura!!!!!!!!!
@kuki, forum je postavljen nedavno kako bi se raprava o računalima kategorizirala, inače se vodila u kafiću... tematski je podijeljeno da se lakše snađe, a pitanja su takva kakva jesu ovisna o tome tko pita.. tako da nije problem to što neki 'nemaju osnovna znanja'... naučit će.. ili će naići netko tko zna...
@sile & @zappan - pravo da vam kazem kako se jedini i sam bavim racunalima i podrskom vec 10 godina u jednoj firmi s 300-tinjak komada kanti od 386 do raznih servera, cisto me zanimalo, kad sam vec s ovog foruma skupio toliko dobrih informacija o mobitelima (pogotovo Motorola), kako ovdje izgleda racunalni dio publike, i pomoci nekom s problemima.
Cini mi se da u onom sitnom neredu nisam naletio na nesto sto bi mi privuklo paznju.
Sto se tice racunala drzat cu se svog foruma, da mu se ne dogodi nered i nepovezanost, jer je i nama trebala godina do reda, kao i povremeno procitat postove na ovom, da bi pomoga nekom ako ima rjesivih problema.
P.S. dajem podrsku Kinfi, stvarno forumu treba administrator.
Bravo kuki pridruzi se mladim snagama![]()
Sto je sada sa tom temom, hoce li kinfa postati mod ili nece?
ja i zapp smo se nešto dogovarali pa budemo vidli kaj bude on rekao nakon kaj se vrati
Kinfa ja se slažem da ti budeš moderator,pogotovo zato jer si moj vršnjak.TO ti je gomila posla tak da znaš.Ja bih isto htio biti moderator ali ne mogu cijeli dan visjeti na netu.
Bookmarks