Mislim da je stvarno bio red da se nešto pokrene po pitanju kvalitete i brzine interneta.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mislim da je stvarno bio red da se nešto pokrene po pitanju kvalitete i brzine interneta.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Debelo kasne. To je trebalo biti spremno još 1.7.
U skladu s najavom od sredine listopada, HAKOM je u opticaj pustio svoj HAKOMetar, certificirani alat za mjerenje brzine pristupa Internetu. Riječ je o softverskom alatu koji krajnjim korisnicima omogućuje utvrđivanje je li brzina širokopojasnog pristupa Internetu u skladu s ugovorenom. S obzirom na to da se radi o službenom i certificiranom alatu, rezultati njegovih mjerenja se mogu koristiti kao dokaz u eventualnim prigovorima operatorima zbog neisporučivanja ugovorene brzine pristupa Internetu.
Brzinu pristupa Internetu korisnik može samostalno ispitati s vlastitog osobnog računala. Preduvjet kojeg treba osigurati za mjerenje jest da se računalo s kojeg se provodi ispitivanje izravno poveže s modemom operatora žičnom vezom te da se isključe svi ostali uređaji koje korisnik ima u lokalnoj mreži. Mjerenja je također neophodno obaviti između 19 i 23 sata, budući da se u suprotnom neće moći uvažiti za postupke podnošenja prigovora operatoru.
HAKOMetar je izrađen u suradnji s CARNet-om te podržava Windows, Linux i Mac OS platforme. Aplikacija se može preuzeti s HAKOM-ovih internetskih stranica na adresi www.hakom.hr/default.aspx?id=1144.
Znaci mobilne uredjaje ne podrzava?
Ne, niti bilo koji drugi oblik bezicnog povezivanja.
Ma super im je taj metar, kao da su se prvasici igrali.
Da, UI bas niie najbolje dotjeran.
HAKOMetar- alat za mjerenje brzine pristupa Internetu !?
Jel' nekome proradio taj HAKOMetar !?
Nije mi jasno , kako netko "ozbiljan" može ovo nazvati "alatom" !?![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
mjerenje.jpg
Što te muči? Meni radi bez problema...Kažem, nije baš user friendly, app je izrađena kao da je namjenjena profesionacima, a ne običnim korisnicima, no ispunjava svoju svrhu.
mjerenje2.jpg
Zadnji uredio Inovator : 07-11-2012 u 21:52
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
na njihovoj stranici trebaš pritisnuti pokreni aplikaciju i proradit će
Bookmarks