kolika bi bila nabavna cijena za tmobile,vip,tele2? i od koga oni to kupuju .. agramservis ?
Jedan savjet, ukoliko kupujete taj i druge skupe mobitele preko oglasa, dobro provjerite jel garancija ovjerena, jer većina tih mobitela je uvezeno i nemaju garanciju, iako svi pišu da je garancija 2 godine![]()
Baš razmišljam u kupnji SGS 3 ili Notea i gledam malo ponude preko oglasnika. Znači ako garancija mije ovjerena ne važi? Znam prije kada sam bio dva puta u servisu sa SE kupljenim preko oglasnika nisam imao račun ali su mi normalno uvažili garanciju. SE daje dvije godine garancije, provjerili su po imei broju kada je telefon napravljen i normalno mi priznali garanciju jer je bili unutar dvije godine.
PREDATOR
ovjerena garancija nije nikakav uvjet.
otkako kupujem u t-mobileu trazim da mi se isporuci zapakirano i da garancija bude u kutiji.
od ljeta dva puta odnio na servis dva razlicita mobitela i bilo je dovoljno priloziti racun s imei brojem.
Ako saznaš, samo ćeš se nerviratIsto tako poznato je da izrada jednog iPhone-a Apple košta oko 1000KN, a pogledajte mu tržišnu cijenu. Ekonomija lijepo kaže, nije bitno koliko što vrijedi, već koliko je netko za to spreman platiti.
Bookmarks