Možda je pitanje glupo ali ne znam kako iz gmail aplikacije kad dođem u folder smeće pobrisati sve poruke koje su u njemu.
Do nedavno sam koristio gmail za iphone i nekako mi je puno ljepša i lakša za korištenje na iOS nego na androidu
Možda je pitanje glupo ali ne znam kako iz gmail aplikacije kad dođem u folder smeće pobrisati sve poruke koje su u njemu.
Do nedavno sam koristio gmail za iphone i nekako mi je puno ljepša i lakša za korištenje na iOS nego na androidu
Nope, nemoguće u Gmail aplikaciji. Jedino ideš označit jedan po jedan.
Dio koji nedostaje a ne treba puno da se implementira.
Nažalost morat ćeš obrisati preko browsera, na računalu, ili preko neke druge mail aplikacije(K-9 Mail; možda i stok E-mail aplikacija ima tu opciju).
iOS aplikacija 50 puta ljepsa i preglednija.Kako je to moguce a trebalo bi biti obrnuto
Morat ćeš poslati upit Googleu jer naime nitko ne zna odgovor osim njih vjerujem.
Osobno mi je aplikacija svrsi shodna i za primit i poslat mail odlična. Svaku neku veću radnju obavljam na računulu u mail klijentima.
Google servisi često bolje i pouzdanije rade na iOS-u nego na Androidu. Paradoksalno, suludo, neobjašnjivo, čak i žalosno, ali istinito.
Zadnji uredio ravilov : 24-01-2013 u 23:13
Bookmarks