Cura mi je u inozemstvu i ne može nadoplatiti bon na Simpa račun (probala je putem automata i smsom i onaj poziv, ali ne ide). Jel ja to mogu napravit online? (Ja sam 091 pa ne mogu nadoplatiti onim SMSom...)
Hvala
Cura mi je u inozemstvu i ne može nadoplatiti bon na Simpa račun (probala je putem automata i smsom i onaj poziv, ali ne ide). Jel ja to mogu napravit online? (Ja sam 091 pa ne mogu nadoplatiti onim SMSom...)
Hvala
Treba ti netko tko ima pretplatu T-mobile ili registriranu kreditnu karticu, preko koje nadoplačuje.
Zašto ne nazoveš tmobile szk i nadoplatiš joj bon, neka ti javi serijski broj i 14-znamenkasti kôd bona (ako ona ima bon) ili ga kupi na njen računi to je to.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Istekao mi je simpa racun i sad sam si zamjenom bodova obnovio racun s 50kn, ali valjanost racuna se i dalje nije produzila.
Postoji li neka fora ili se bodovima neproduzuje trajanje?
Posto taj broj koristim samo za dolazne pozive mislio sam si ga "besplatno" produziti.
Ima li koja druga metoda ili samo kupovina bona?
samo kupovina bona
@vwgolf3
Cuj operater zeli na tebi zaraditi pa zato i ne pomaze nikakva "besplatna" metoda (za produzenje racuna) vec samo kupovina bona.![]()
Ja bas mislio malo bodova prebacit na racun...
Onda nista.![]()
Kupi novu Simpu, dobit ćeš tri mjeseca pozivanja.
I taj račun nadoplati upotrebom bodova!
a možeš ga kupiti već za 1 kn, ako tražiš da ti prodaju onaj koji nude uz produženje ugovora
@ DŠ i ispravljach
Niste bas detaljno citali:
...Posto taj broj koristim samo za dolazne pozive mislio sam si ga "besplatno" produziti.
Znaci svima bi morao javljati novi broj!![]()
Da, to je moj stari broj na koji me jos uvijek dosta ljudi zna nazvati, zato ga drzim na zivotu...
Posto se radi o nadoplati bona pitat cu ovdje.
Ako se prvo nadoplati bon pd 25 kn, a zatim od 50 kn, trajanje tih 25 kn se automatski produljuje na 60 dana koliko traje bon od 50 kn?
@yager
Da, tako je! Uvijek se uzima vrijednost "jaceg" bona, tj. onog koji traje duze.
Bookmarks