:bunny: :bunny: :bunny:
Novi natjecaj za 2 tjedna... Bit će nešto od naše države...
Velimir
:bunny: :bunny: :bunny:
Novi natjecaj za 2 tjedna... Bit će nešto od naše države...
Velimir
sto vise operatera, nadajmo se vise cijene i noviteta ...mnogo...hmda
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ma, u biti kako se god okrene bolje da je i odobreno Teletu nego nikome jer ovako ćemo trećeg operater dobit na svetog nikadIzvorno postao _
![]()
Mogli su jos priznati one dvije zalbe zbog kasnjenja, i valjda bi nekoga nasli.
...to su one seronje iz HT-a u*rali...koja šteta,a ja se baš nadao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sada se nastavljaju igre bez granica koje traju već otprilike dvije godine.
Najbolje je to da je čitava stvar pod budnim okom hrvatskog puka koji i dalje misli kako će treči operater bitno smanjiti cijene usluga.
Pa i nije onaj Kalmeta tolko ni glup kada je izjavio prije 7-8 mjeseci da će cijene dolaskom trečeg operatera cijene usluga biti smanjene za 50%, ali nije spomenuo da je to rezultat istraživanja jedene agencije koja je spomenula i godinu kada če se to dogoditi (2009). Cijene su već polako počele padati (nova VIPme tarifa i naravno čekamo da imperija uzvrati udarac), a kako su stvari krenule s trečim operaterom Kalmeta je potpuno u pravu. kada dođe treči ( vjerovatno negdje krajem 1008. godine) cjene će biti 50% niže.
dobar grah daleko se čuje
ma fakat su smradovi
pa brijem da bi ovi iz tele2 smanjili cijene
da bi se naša dva operatera smrzla.......
kaj ti puštaš bradu or vot. živi bili pa vidjeli. ali nekog velikog pomaka mislim da neće bitiIzvorno postao damgol
![]()
a gle možda mi do mobilne mreže i nije toliko stalo da
dođe tele 2 jer ja sam nakon ove nove akcije vip-u doživotno vjeran.....
ali da dođu u fiksnu mrežu to bi za mene bio posao jel
bi cijena adsl-a pala za garant 50%![]()
Izvorno postao damgol
Ne samo da bi cijene trebale pasti nego brzine visestruko povecati!
Primjer Francuske koja nakon sta je oslobodila lokalnu petlju:
Prije:
stalna veza 128/128 kbit - 30€
Poslije:
stalna veza 5/5 mbit - 30€
Da, trebali bi i fiksnog.
A što se mobilnog tiće, i ja mislim ostati vjeran VIP-u, ali i oni će biti prisiljeni spustiti cijene kad dođe treći.
Pred nekoliko dana sam se uvjerio da je ovdje (pre)skupo sve kada sam vidio austrijsku reklamu: telefoniranje unutra mreže (3G) za 3 centa po minuti (prepaid) pa si vi mislite.
da jos napomenem da je rijec o flatrateu i stalnom IP
takoder krajem ove godine ili pocetkom slijedece za istu gore navedenu cijenu od 30€ bit ce dostupna brzina od 10mbita
...da kod nas i poslije oslobođenja lokalne petlje nema šanse da cijene drastično padnu (pa "novi" koncesionar mora na neki način vratiti novce...
Usput od kad je u Francuskoj konkurencija u fiksnoj???
Koncesija nece biti previse skupa i cijene ce pasti sigurno, mozda ne istog trena, ali siguran sam da ce boljitak postepeno uci dvosmjerno tj. na povecanje brzina i smanjenje cijena.Izvorno postao dmi
Od pocetka ove godine Francuska je omogucila lakse koristenje lokalnih petlja privatnicima (neznam tocno cega se sve odrekla), a dosad je to bilo u vlasnistvu i nadzoru drzave. Zbog EU unije to su bili prisiljeni napraviti.
koliko ja znam koncesije za fiksnu telefoniju nema nego postoji samo dozvola. Što se mene tiće fiksna i nije neki job. Jedno pitanje: Kada ste zadnji puta ili koliko ste razgovora napravili ove godine na fiksnom telefonu, a koliko prije 7-8 godina ?![]()
Da ali se treba trenutno placati t-htu zakiup, bar mislim.Izvorno postao KaKaV NeReD
cemu takvo pitanje?
Sa fiksnog non stop razgovaram.Izvorno postao KaKaV NeReD
Sad vise pricam sa fixnog neg prije!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
nerede i nismo toliko razgovarali ali zato surfamo svaki dan
a naravno htjeli bi brže i jeftinije![]()
Bookmarks