Imam i ja pitanje gdje da kupim original slušalice za N Gage (one sa dva konektora crnim i bijelim) i koliko su love otprilike??![]()
Zanima me da li se na Nokiji 3650 moze slusati mp3 na handsfree slusalicama i ako ne da li postoje kakve slusalice za slusanje mp3-a?
Imam i ja pitanje gdje da kupim original slušalice za N Gage (one sa dva konektora crnim i bijelim) i koliko su love otprilike??![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
prodam ti ih ja za 50 kn a imam i original futrolu koznu iz nokije za 100kn
Original su ti 160kn, a mono ne original u metro imas za 20kn(te ja imam i zadovoljan sam)
...možeš sa handsfree sluš.,samo se ne isplati jer imaš samo jednu slušalicu,a i zvuk nije baš nešto...Izvorno postao A112
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mono za ngage??!!! pa sta nema nekih neoriginalnih ali istih ko original za ngage(stero sa mikrofonom)???......doduse sa ngage se dobije adapter za 3.5mm jack pa se mogu ubost obicne slusalice od discmana...al onda nema hands free-ija nego sluze samo za reprodukciju!Izvorno postao SEGA
Ma samo me zanimalo da li se moze,jer mi je malo glupo slusat mp3 preko zvucnika,tako da mi je i ovo bolje nego preko zvucnika.Hvala na informaciji.Izvorno postao Eminem
E vidite ja sam od SODOMA kupio oriđiđi za 50 kn i fakat su super. Dobar zvuk a imas na mikrofonu gumbić za mjenjanje pjesama tak da nemoras vaditi mob van iz đepa! Da ste bili brži od mene...![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
...isti vrag ko i na 3300...Izvorno postao Atno
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao SEGA
jel pasu te na 6600?
nažalost ne. nije isti konektor
dobar grah daleko se čuje
Pasu 100%,probao sam,konektor je isti(pasu i na neke samsunge,lg-e...)!Samo sto kad stavis na 6600 ti radi samo jedna slusalice jer je 6600 MONO!!!Tako da se to ne isplati...Izvorno postao KaKaV NeReD
pa paše svaki 2,5 mm jack, ali to ne znaći da će raditi i da su isti. kao što si i sam rekao konektor od sluške je mono, a od telefona stereo pa prema tome u potpunosti nisu isti.
dobar grah daleko se čuje
@kakav nered odakle ti pozicija?imaš gps dodatak i route66 ili tom,tom's ili nešto slično?
zeemax
Bookmarks