moraju otključati sukladno pravilniku o načinu i uvjetima obavljanja elektronskih usluga (NN 154/11)
mob je kupljen ovaj mjesec na pretplatu u vipu koju planiram odmah ukinuti, tj napraviti prijenos na vip me bonove i platiti penale
pitanje je da li mi je VIP dužan otključati mobitel nakon što ja platim te penale i raskinem taj ugovor na 24 mjeseca?
drugi broj je u statusu prijenosa sa Tmobile pretplate na Vip pretplatu, mogu li kada prijenos bude gotov, ako nisam poptisao ugovor na 24 mjeseca i uzeo uređaj direktno priječi sa tim brojem na VIP me bonove, ili moram biti određeno vrijeme na pretplati?
moraju otključati sukladno pravilniku o načinu i uvjetima obavljanja elektronskih usluga (NN 154/11)
Da ne otvaram novu temu:
Planiram preci s pretplate na bonove (Simpu). Nisam vezan nikakvim ugovorom.
Kakva je procedura? Koliko obicno traje proces?
I htio bih da mi otkljucaju mobitel (tko zna, mozda u buducnosti promijenim mrezu). Koja je procedura sto se toga tice? (mob je stara Nokia 5230)
Hvala
Otključavanje uređaja
Za prelazak s pretplate na bonove kontaktiraj službu za korisnike, oni će ti dat broj telefona koji nazoveš i sve se rješava telefonom.
Prije toga moraš otići u T-Centar po kôd koji ćeš izdiktirati na telefon. Pitat će te za razloge, ponuditi neke uređaje itd. Prelazak na bonove se onda odradi krajem mjeseca. Dobit ćeš SMS poruku kad sve bude gotovo.
Thanks.
Nisam znao da je otkljucavanje uređaja tako jednostavno danas.
Dobijem li kakve pogodnosti kad dođem u Simpu?Poprilicno sam siguran da NE, ali evo da pitam pa dami nepropadne.
Ne dobijes.
Bilo je na pocetku 1GB interneta mjesecno i tako godinu dana(zabuplatu bona 50kn ili vecu) al to je maknuto mislim.
Ako na Simpinoj stranici pod promocije nema nista onda nema pogodnosti.
Nema nista. Bilo je zadnje koliko uplatis toliko ti doplate na pomocni racun
Zadnji uredio forumer9 : 10-04-2013 u 15:32
Bio sam u t-comu i stvar funkcionira doslovno ovako:
Morao sam potpisati nekakav "Zahtjev za trajno iskljucenje (KOD)", na njemu pise nekakav kod koji moram izdiktirati nekome na 0800 broj (centar za savjetovanje korisnika hrvatskog telekoma) i dogovoriti se tamo. Navodno se rjesi tek na kraju obracunskog razdoblja.
Stvarno sam se nadao da ce proces biti normalniji, ovo mi zvuci kao najobicniji bullcrap
Smijesno mi je sto sam u tom centru bio okruzen Simpa plakatima, a oni to ne mogu rijesiti na licu mjesta.
Koliko traje period kad kod simpe preneses broj da ne moras kupiti bon? Hvala
Oko 3. mjeseca ne moras kupiti bon.
Možda i više jer broj tada uopće nije aktivan, ne može te nitko dobiti. Aktivira se tek kad napraviš prvi poziv. Onda dobiješ i poruke za promjenu tarife etc.
Bookmarks