Helouuu,
jednostavno ne vjerujem da ovako velik forum nema svoju temu vezanu uz ovaj najpopularniji game market za PC - Steam.
Da probijem led pokrenut ću ovu temu zato da mi vlasnici Steam accounta možemo međusobno podjeliti neki info o akciji ili neotkriven dragulj igraće industrije.
Evo, kako bih bio od koristi našao sam jedan fantastičan deal:
https://www.humblebundle.com/
Stranica koja nudi većinom non-DRM cross-platform igre. Za simboličnu naknadu možete kupiti te igre čime dio novaca ode developerima, dio stranici a dio u humanitarne svrhe. Naravno, samo određujete koliko kome želite dati novaca.
Znači, za cijenu od minimalno 1 (jedan, uno, einz) dolara možete kupiti nekoliko vrlo dobrih igara:
Company of Heroes
* Opposing Fronts
* Tales of Valor
Darksiders
Metro 2033
Red Faction: Armageddon
Ako kupite ove igre za cijenu veću od prosječne (trenutno je 5.69$ average) uz sve ove igre dobijete i Saints The Third
Što se tiče samo Steama tamo isto tako postoje svako malo nekakve akcije. Primjerice, tijekom 22-26. studenog mogle su se kupiti neke vrlo dobre igre za gotovo smiješne novce. Tako sam primjerice ja kupio Orange Box (Half Life sa ekspanzijama i Portal) za ~5€ što je vrlo dobro s obzirom da volim Half Life
Moj steam ID je:
tako da me slobodno dodajte. Ako nas bude dosta onda se može i stvoriti neka zajednica igrača sa cafe.mobilaCode:switzerland92
Jedva čekam blagdanske rasprodaje. Naravno, kreditna se ne slaže sa mnom ali ono, YOLO![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks