Jedino možeš policiji prijavit uznemiravanje.
Ova imam česte napade skrivenih brojeva i to mi je dopiz*ilo pa me zanima dal se to može ikako saznat, pitam jer znam da se može poslat neka poruka na neki vipov broj i onda oni pošalji koji je to skriveni broj
There are no shortcuts in evolution.
Jedino možeš policiji prijavit uznemiravanje.
Nema načina, a i na policiji nemaju pravo jer bi to bilo narušavanje privatnih sloboda.
Tako da ti preostaje samo da promjeniš broj i poslije paziš kome sve daješ!!
Ili da imaš nekoga jako dobroga iz odašiljača i veza![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
A dobro ako nema načina...![]()
Prijavi ti Policiji i vidjeti ces da ce to oni rijestiti.Sjetite se samo nedavnog slucaja Hitne Pomoci.
aaaaa .... nix ima tajne obožavateljice![]()
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
hehe , dosad promijenio zbog takvih kretena par brojeva . nema nacina za saznati . da ima - bilo bi mrtvih .![]()
Gluposti!! To je bila Hitna a ne neki 16-godišnjak kojega zivkaju prikrivene simpatije (fly_nan ima pravo)!Izvorno postao RAUL
Spustite se na zemlju, živimo na brdovitom balkanu.
EDIT: LOL i na ovo ispod!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja sam se prije malo raspitivao jer sam i ja barem 3-4 puta imao poziv sa "skrivenog broja".
U SZK su mi kazali da odem do policije, objasnim stvar i da oni imaju pravo dat mi broj s kojeg se pozivalo. Samo, mali problem, ti tom Izjavom u biti potpisuješ 24h nadgledanje tvoga mobitela, znači sve, od SMS-a do privatnih razgovora policija ima pravo sve pratiti.
To mi je ipak djelovalo malo previše pa sam odustao, a za čudo, prestali su i ti anonimni pozivi.
Čuj, znam kako se osjećaš. Nije baš svejedno dobiti anonimni poziv u 2 ujutro. Osjećao sam se kao prpiadnik udergrounda koji je nešto zgriješio pa sad očekuje "konjsku glavu" u krevetu...
...i izjavu da iz toga stojis materijalno i kazneno.@Vuki nisam vidio koliko ima godina mladic, ali ako je mlad ne mora znaciti da nema ista prava![]()
Pa ni na uznemiravanje Hitne nisu odmah reagirali. Trebalo ima je dva dana.Izvorno postao Vuki
a ja ne znam kako ti luđaci dođu do vas.... ?? netko im je morao ili dati vaš broj ili ste ga sami dijelili okolo... samo malo pripazi kome daješ svoj broj i to je to. ili imaš jedan privatni broj, jedan ovak... za obožavatelje![]()
gle mobyy... ja sam najveći paranoik na ovom forumu. ako će netko dobiti konjsku glavu onda sam to jamene obično ne zabrinjavaju pozivi sa skrivenih brojeva. više me zabrinjavaju "tajni obožavatelji" sa brojevima mobitela koje ne mogu saznati
![]()
![]()
![]()
sporost birokracije, treba naci suca, pa da on da nalog, pa onda taj nalog odnesti kod operatera....![]()
Upravo je to nacin ako se radi o uznemiravanju ili prijetnji.Izvorno postao Vuki
dobar grah daleko se čuje
Ma pol škole ima moj broj ali ne mojom krivnjom.
Ovo možda zvuči glupo ali ja jesam popularan i kad si sa jaako puno cura iz škole ništ čudno
Čovječe kak se ja hvalim lol![]()
pola skole ima tvoj broj i cudis se sto te neko zeza sa skrivenog broja!?
Pa nije da se čudim ali bih htio znat tko to sve jeIzvorno postao zmija
![]()
Don`t mad on me![]()
ma nixi.. pa to su samo uspaljene 16.-godišnjakinjeproljeće je ... kužiš.. ovo ono
![]()
![]()
![]()
a možda te ovo zove neka ljutica. nije u tvom haremu pa je ljubomorna![]()
Izvorno postao fly_nan
brodo da me netko razumije lol
moram nać novu curu da se malo maknu ali ovaj put neku sa najmanje 100kg![]()
...onda se pomiri s time da će te zivkat... ja evo već 6 godina imam ovaj VIP broj, prošao sam sve i svašta s njime - od skrivenih poruka, i drugih shranja i nikad nisam rekao da ću ga zbog toga promjenit... a ti, kako hoćeš...Izvorno postao nix1001
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Negdje sam čitao jednom da je moguće... Samo se ne sjećam ni gdje ni na koji način.
Ali ako se ne varam (a nadam se da se ne varam), mislim da je bila neka aplikacija za Symbian platformu koja je to mogla izvest.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa ja imam ovaj broj već 4 god i također nema šanse da ga mjenjam sam nek cure zovu možda ima koja nova, a da je zgodnaIzvorno postao Eminem
![]()
Joj, nažalost ja vjerujem da nema te aplikacije
Nego znaš šta fino pali, malo se strpi, malo razgovaraj s njima, i onda kad malo posumljaš tko je, fino ga napadni preko moba, znam ti borj, čut ćeš ti mene i tako to
Ili jednostavno preusmjeri na policijuZnaš kako pomaže
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
E tako ti je i meni samo ima jedan učinkovit načinIzvorno postao nix1001
1. Dok spavaš isključi mob
2. Kad te zovu(u mom slučaju najčešće ženske vjerovatno i u tvom) javi se izjeb... im sve i baci mob sa strane ali ne spuštaj slušalicu
3. priplaši ih da ćeš dat mob na policiju i to je to
Nemoj psovati, odmah će te opet zvati
Bookmarks