Jel ima možda netko informaciju kada bi One X trebao doći u Tele? Prodao sam Nexusa i sada sam totalno obezglavljen bez androida...![]()
Od danas ponovno novi cjenik, drugi u 7 dana.
Novih uređaja nema, korigirane cijene uz pretplatu za Huawei Sonic, Nokiju C2-01 i Samsunge 5230, 5670 i Galaxy SII
Jel ima možda netko informaciju kada bi One X trebao doći u Tele? Prodao sam Nexusa i sada sam totalno obezglavljen bez androida...![]()
Zna li netko tko proizvodi taj V1?
Na webu je dosta sturo opisan (fali brzina procesora, koja rezolucija,...) Pa da se moze potraziti na internetu.
jel zna netko tko proizvodi taj Tele2fon V1??? ne izgleda lose, a nigdje se ne moze naci nesto o tom mobitelu,...
Jel uzimao tko sony st15i u zadnje vrijeme? Zanima me da li se još uvijek prodaju nezaključani..
- Opera user
--- COD2 expert
Sutra će taj uređaj biti 30% jeftiniji, možda ga zato nema.
Copy, paste sa fejsa:
Samo je jedan uređaj okarakteriziran kao "the fun social smartphone" i samo jedan uređaj ćemo sutra dati našim dragim FB fanovima po s.r.a.m.o.t.n.o. niskoj cijeni.
3,5 inčni zaslon, 5MP kamera, Android 4,0 operativni sustav, 800 MHz Qualcomm procesor i odlična Facebook integracija sve je što Facebook korisnik treba, a kad se cijena spusti čak 30% onda se to zove Tele2 Facebook offer. Jeste spremni?![]()
tele2 je poskupio vecinu mobitela na bonove i do 200kn,ja neznam koji je njima
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
E hebiga... i xperia mini koji je po meni best buy mobitel bio i njega su digli za 200 kn!
A digli su tobože da ljudi valjda opet na pretplatu više idu... sve neka računica teška!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
racunica je u tome da je trziste zasiceno, odnosno da se do novih korisnika ne moze dodji ni jeftinim mobitelom.
uz to, prosijecan iznos koji korisnik prepaida trosi mjesecno se smanjio, pa ne mogu pokriti neko sufinansiranje uredjaja bez dodatnog pada profita.
znaci ostaje im fora da od sadasnjih pokupe sto je vise moguce i eventualno korisnike ugovorno vezu... a nije da se i konkurencija bas pretrgla od super ponuda,pa nema bojazni za masovnim bjezanjem u druge mreze.
jbg, dolazi nam i EU, necete vise biti uvjetovani kupnjom u HR, mi korisnici bi mogli i profitirati...ali operateri ce svi poceti kao tomato, ostaviti samo osnovnu ponudu,a za bolji mobitel...snadji se "druze"
kako vam se cini 295kn za samsung s2 uz revoluciju 135kn +100kn za uredaj mjesecno.dali ima neki drugi mobitel tog ranga za bolju cijenu
Najavljuje se sg4. Da se malo strpis pa ces moci dobiti sg3 za manje para nego sada
znam da je tako,nakon 2 godine ispadne da ces im dat 5880kn tako nesto,ali to nije za mene nego za poznanika a nije bas pri nekim novcima niti ima kreditnu karticu a i treba mu neka tarifa s kojom moze razgovarat bez ogranicenje kao revolucija..pa eto pitam, da li se jos moze nesto naći do 500-600kn za uredaj+ugovor. pratio sam trziste prije pa znam da su svi operateri digli cijene uređaja kad su tarife postale jeftinije/bolje
jer ovo u biti je kao kupovina s malim kreditom
Da li ima tko nekakvu informaciju kada bi trebao doci Samsung Galaxy Note 2 u telca jer ga nemaju vec dosta dugo vremena, a napalio sam se na mobitel :banghead:
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Mene zanima da li će u ponudu doći Xperia Z?
a nekako mi se čini da je manje mobitela u ponudi sad...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U cjeniku se pojavio Galaxy S2 Plus 8 GB...valjda bude kroz koji dan i na stranici![]()
ovo je vec pristojno, 500 kn manje od konkurencije
Nikad jadnija ponuda mobitela u Tele 2.Kada se udje u Tele 2 centar na polovici mobitela piše da ih nema na stanju.Na web shopu takodjer imaju mobitele gdje piše da ih trenutno nemju na stanju.
Da ne govorim da je Samsung Galaxy S3 u zadnje vrijeme i poskupio....![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
A za nokiu neće napravit tak neš
Poznavajući do sada tele2 kako su dali xperia Arc S i xperia S (vodeće tada sonyje) u više boja očekuj da će i xperia Z doći. Svjesni su oni toga, samo mob je tek svjež pa pričekaj malo, sad ga je prvo t-mobile zgrabio! A ti do tada skupljaj lovu![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks