Pokušaj ih reinstalirati, ako to ne pomogne onda ih ukloni/deinstaliraj pa ugasi i upali mobitel i pokušaj instalirati opet.
pozdrav. promjenio sam produkt kod, ubacijo za hr jezik, ubacijo soft. ali sada nijedna aplikacija koja je bila u njemu neradi. molio bih pomoc. telefon nije moj, ja bih sad kad bih mogao da vratim sve na staro, pa makar i sve na njemackom bilo kao i prije. hvala unaprijed
Pokušaj ih reinstalirati, ako to ne pomogne onda ih ukloni/deinstaliraj pa ugasi i upali mobitel i pokušaj instalirati opet.
ali nemogu ih nac u mobu pa da ih reinstaliram. gdje bi se trebale nalazit. ili da ih skinem ponovo negdje. znas li mozda gdje ih mogu skinut. posebno tv i navigacija
Mislim da puni naziv i verziju možeš naći u Upravitelju programa/App.mgr. (ili kako je već prevedeno) jer je to jedini način obzirom da se više ne pokreću i onda napraviš popis. A većina se može skinuti preko Nokia store-a dok za ostale ostaje pretraživanje po internetu.
a koje to aplikacije ne rade?
sve ih skines sa ovi store
sve sto trebas
navigacija-koju si imao gore garmin ili nokia original navigaciju?
moralo bi sve raditi
jos su ti se i slova pomijesala na tipkovnici al to ces tek kasnije saznati...hehe
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
kako ih onda vratiti. mislim slova
nikako, mijenjaj tipkovnicu ili vrati originalni produkt kod
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks