Izgleda da to ovdje ne važi jer nitko od rodbine i u razredu nije bolestan.
Evo vidim samo se razboljevaju ljudi ovih dana, izgleda da nekaj gadno hara, pa da vidimo dal ima tko od forumaša da je trenutno doma, kuri, kašlje, pljuje, pije čajeve i visi na forumu...
I rodbina i prijatelji dolaze u obzir..![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izgleda da to ovdje ne važi jer nitko od rodbine i u razredu nije bolestan.
...ja sam bio prije mjesec dana...sada sam OK ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dal se mamurluk shvaća pod bolest? Ako da, onda se nekim čudom svaku večer razbolim i oko podne me prođe...![]()
![]()
kod mene su svi bolesni!
ma ja prehlađen već par dana i pljujem ko aga.....šmrcam itd...idem sad malo kuhane rakije progrgljat.
ja sam isto u komi, pluća me jebu, kašljem... sad si temp mjerim...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja isto nekaj mi nije dobra pa si idem popit sanduk pive. a kasnije s konjakom presječem. Čul sam da to pali. drugi dan si ko nov
dobar grah daleko se čuje
hm... ja sam otporan na prehlade.... skoro svaski dan igram nogomet po ovoj hladnoci i onda sav znojan na motor i gas.... nis mi nijemozda jednom godisnje me uhvati kakva prehlada
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ak doživiš tak prek 4 banke - ti si car.
dobar grah daleko se čuje
4? ja zadovoljan i sa 3![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja sam malo razjeban zbog motora ama neda mi vrag mira pa se i sad po zimi vozim...i eto...stalno mi je nos začepljen....
hm! bijeli luk! a poslje kokošja juha su zakon! 8)
mama ti sestra!
mene vec tjedan dana grlo boli ali inace sam u redu, funkcionisem!![]()
a tko se sportom bavi manje se mora bojat prehlade
a onaj koji samo cuga i izlazi van(gog,whiteboy recimo npr.)
su sad doma bolesni![]()
Ja nisam bolestan, samo kašljem ko konj već 2, 3 tjedna, trebao big se cigareta ostaviti ali ne mogu![]()
ma ja sam doma od nove godine i od onda vučem nešto...
oni barem ne dolaze u sljivama domaIzvorno postao damgol
![]()
evo i ja se prijavljeujem na listu bolestnih...grlo u komi..misici rasturaju svi bole...pogotovo prsa...temp lagano...al bit ce bolje...
da, meni je mama bolesna. sad je zajebavamo jer nemoze normalno govoriti heheheeh
da znamo mi koga ti vučešIzvorno postao whiteboy
gog-a naravno
![]()
pazi da mama kasnije vas ne bu zajebavala kad vam prenese bolest i kad odluči da joj je dosta kuhanja...Izvorno postao coma_zgb
![]()
ja sam imo mononuklozu prije par mjeseci jer se to racuna?
naravno, jer je dokazano da je mononukleoza nastala od prehlade
heeeh! danas piči sunce! eto baš sam se uz rivu išo malo prošpetat! ama divota! opet mogu normalno disat..ko nov se osjećam...ali asm oslabio od alkohola i koječega....podočnjaci do koljena!valjda neću neku bolest poopušit 8(
mama ti sestra!
Što te ne ubije to te ojača![]()
Bookmarks