Evo šta sam zapazio kod T-COMa TEL PREPLATA 75 KUNA adsl brzine4mb/s 80kn promet flat 80 kuna ukupno 235 kuna
a ako hoćeš uzeti samostalni adsl znaći netreba ti fiksni telefon ili ga nećeš onda je brzina od 4mb/s 155 kuna +promet flat 80 kuna tako da je opet 235 kuna... pišem im na fejsu kažu cijene su trenutno takve ajd mislim dobro ooni će reć kako njima odgovara
pišem HAKOMu oni mi kažu da su oni doneli zakon po kojem operater nemože uvjetovat jednu uslugu drugom tj inernet telefonom ,ali oni nemogu određivati kako će koji operater imati cijene.... pa valjda su tu svoju odluku doneli zato da korisnici dođuj eftinije do inerneta ... jer mnogi su morali plaćati telefonsku preplatu od 60-75 kuna 75 u većini da bih mogli krostit inernet a tel nisu ni koristili ...
koliko sam vidio kod VIPA ISKONA BNETA je razlika između samstanog ineterneta i telefona + inerneta nekih 30-50 kuna . ISKON TEL+ADSL 153 KUNE SAMOadsl 120 kn bnet vipo adsl+tel oko 150-160kn samo internet 96 kuna i i
I šta sad da rade oni kojima je dostupan samo t.com ? A takva je većina Hrvatske![]()
Zadnji uredio NEMAMPARA : 05-07-2012 u 04:57
A što si očekivao?
Pa državne firme/organizacije nisu tu da bi štitile prava pojedinca ili prava potrošača već krupni kapital.
Oni su donijeli odluku o tome da se jedna usluga nesmije uvjetovati drugom, ali to je samo slovo na papiru, a provider usluga može birati sam cijenu usluga koje postoje na tržištu po vlastitom nahođenju, a tvoja je odluka hočeš li to koristiti ili ne...
Zamisli da zaprijete T-Comu kaznama za zavaravanje javnosti i državnih inspekcija te ismijavanje zakona/odluka!?!? Odmah bi se javio Mudrinić sa mudrim izjavama i govorio kako će se morati smanjiti broj zaposlenih i bla bla bla zbog smanjenja cijena itd... To su ti čista prepucavanja...
Ovi su trebali donijeti tu odluku zbog EU, i dokle god ne uđemo u EU nečemo imati organe koji štite prava potrošaća a još manje političare koji će se zauzimati za svoje građane, već sve ide u korist krupnog kapitala.
Zato, krenut će nam bolje/povoljnije tek sa ulaskom u EU.
Bookmarks