Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Što je sve potrebno da se napravi usluga za prodaju melodija, igara - tj. JAVA centar

Pozdrav

Iz mog naslova vidi se da bas neznam o čemu pričam....
    ...
    Ovako zanima me sta je sve potrebno da se napravi usluga za prodaju melodija ili slika ili igrica za mobilne telefone........

Koliko sam ja skuzio trebalo bi imati ugovor s nekim operaterom..... i naplaćivati poruke koje bi korisnici slali ......i nakon toga dobivali melodije .....i ostalo ........ili link na kojem bi preko wap ili gprs skinuli to sto su naručili....znači provider uzima postotak od tih poruka

...malo sam se raspitao i kod mene bi bio slučaj da bi povider uzimao 60%......

Moja zamisao je možda prodavati bonove .....slično kao bonovi kod prepayd korisnika.....znači kupis bon.....i pošalješ poruku na neki servisni broj i nakon toga dobiješ to sto si naručio....tako bi se naplata vršila preko bona.....

E sad znam da ovde ima velikih umova pa me zanimalo da li bi mi moga netko objasniti sve ovo mislim detaljnije ili da li je ovo uopće izvedivo...

Novac koji mislim uložiti u ovo nije velik ....ali ako bi ova ideja bile ne tako glupa ...ko zna ....

Svi koji misle da mi mogu pojasnit ovo molim da mi pomognu ...

....moze i na MSN mesenger pa da malo razglabamo o ovom.....

Kolko vidite malo sam izgubljen u svemu ovome pa se nadam da ću ovdje našto pokupit korisno

Hvala

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno, ne vidim ni približnu zaradu u svemu tome koja bi vrijedila muke & posla. Dok ti ugovoriš s operaterom, dok nabaviš sadržaje (pazi, i copyright se plaća - ko privatnik možda imaš neke igrice koje nisi platio ali kad ih prodaješ, to moraš platit) bili oni MP3 ili JAVA apps, pa dok se isprogramiraju stranice, provjera i slanje (nećeš valjda sjedit doma i ručno odobravat svaku narudžbu)... I nakon svega toga staviš gore neku minimalnu zaradu, pa kad sve zbrojiš da budeš još konkurentan?
    Meni to izgleda teško. Teško da ćeš Crvenima ili Rozima uzet dio tržišta, čisto sumnjam da možeš bit jeftiniji od njih u konačnici prema klijentu. A čak ni isti ko oni - samo skuplji.

Jedina varijanta bi bila da imaš neke ekskluzive za koje se ekipa popali a nitko ih nema nego ti. I nitko ih ne smije imat nego ti - jer taman i da to izvedeš vidjet će ostali pa će krenut i konkurencija s tim.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @BlueDevil

hvala ti na brzom odgovoru........

ali ja ne mislim da radim to u Hrvatskoj nego u Bosni i Hercegovini...
    ......točnije u Hercegovini....jer vidim da ovde to malo tko fura a dosta su popularne te melodije i ostalo odkad radi GPRS......

pa zato mi se čini da je to dobar način investranje trenutno ovde doli.....

Postoje neki za koje zoves fiksni broj pa sljediš upute...ali misli da je puno bolje riješenje ovo sa SMS naručivanjem....

Ida naravno ta autorska prava......nisam na to mislio ...ali ako bi bio prvi ovde zasto ne.....

Pozdrav

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N Gage] Problem sa N Gage!! Molim Pomoć!
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 14:51
  2. molim pomoć!!!
    By aksicni in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-09-2005, 19:31
  3. Molim pomoć!MPx200,hard reset???Trebam pomoć
    By Irena in forum Windows Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 11-04-2005, 07:26
  4. Nokia 3300 -> Molim Pomoć