http://www.omizio.com/iphone-apps/ce...one-ios-4-x-x/
UPOZORENJE !!!
ne instalirajte ako imate jailbrejkan iphon 4 4.2.1 jer ce iphon zablokirati i smrznuti se
pa ce jedino update na noviji software pomoc .
http://www.omizio.com/iphone-apps/ce...one-ios-4-x-x/
UPOZORENJE !!!
ne instalirajte ako imate jailbrejkan iphon 4 4.2.1 jer ce iphon zablokirati i smrznuti se
pa ce jedino update na noviji software pomoc .
Staro vec jedno tjedan dana. A jel je izasla crackana verzija mozda?
One day, sky went blue...
Na kojem onda fw radi? 4.3.1 nema JB, 4.2.1 ne radi, a oni koji su imali 4.1. i prckaju po mobu i jailbreaku sigurno su stavili neki novi fw
iPhone 5s 16 GB
Radi na 4.2.1, bar bi trebao. Ispod tog ne.
ima free Celeste (sinful iphone repo), ALI ne radi na 4.2.1
ako nekome zariba ajfon ko meni, evo lijeka:
spoji na komp, bez obzira što se stalno resetira, otovri iPhoneBrowser i delete sljedećeg:
Library/Launchdaemons/
co.cocoanuts.celested.plist
co.cocoanuts.celestegremlin.plist
Library/Mobilesubstrate/DynamicLibraries/
sve što u folderu sadrži riječ Celeste
Ok vjerujem vam, ali ja jos uvjek nemrem nac free verziju..
BlueNeon je rekel:"ima free Celeste (sinful iphone repo)"
Al evo, idem odma probat
EDIT: Evo, radi mi iPod... ALI... Javlja mi na svakom prijenosu da Celeste nije kupljen preko Cydia accounta, bla bla... I neće se nikaj slat...ali bitno da se ne resetira
![]()
Zadnji uredio fico45 : 02-04-2011 u 20:10
@fico45
skini crackanu verziju na komp pa je ubaci preko iPhoneBrowsera u cydia mapu i kod restarta moba, trebalo bi ti se sam instalirati i raditi bez beda, ako ti več do sada nije zaštekao pri restartu
mapa je ovdje
/private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall
Zadnji uredio BlueNeon : 04-04-2011 u 12:22
Skinuo sam preko Cydie, radi normalno iPod, samo nece poslat nikaj ni primit, najnormalnije se upari, i onda jednostavno stane...nije mi se nikaj smrznulo ni nis...
instaliram celeste preko cydije (crackana verzija), nisam nista isprobavao slat...ali na slikama imam opciju za poslat, na muzici nemam...zasto?
4.3.2 3GS
upisi u search u cydii celeste i mislim da bi ti se zelena trakica na kojoj pise action menu pokazala iznad instaliranog celestea i onda ju instaliras/ reboot i to je to
Zadnji uredio scaraser : 23-04-2011 u 18:28
Drzim ja prst na pjesmi ali ne dogadja se nista...znam ja kako bi trebalo to bit ali zato i pitam jer nije
je li ovo krekirana verzija koja radi?nisam na windowsima trenutno pa mi se ne da prebacivati da isprobam![]()
http://hackstor.blogspot.com/2011/03/crack-celeste.html
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da ti nebi sve ideje ispisao po forumu odi na http://www.sinfuliphone.com/showthre...celeste&page=3 i tamo nađi sva rijesenja. Nekima radi nekima ne. Ja sam 5 puta pokušavao a 2 put mi poslala.
Evo neki kao tutorial po kojem je meni proradio celeste na iPhone 4 4.2.1 posto nitko ne zeli napisat ( moderatori neka urede ako žele )
Potrebno : jailbreak, 5 min vremena , ifile, sbsettins, Safari downloader manager ( xsellize)
NAPOMENA: 1. ako imate yourtube instaliran onda vam celeste nece raditi
2. Ne odgovaram za posljedice, radite na vlastitu odgovornost kao sto sam i ja prošao par foruma da bi uspio ovo uspješno obaviti
1. U Safari upisete http://www.mediafire.com/?oc0oadrcz3cg882 i downlodajte deb file
2. Preko ifile napravite ( ako vec nemate za instaliranje deb fileova) foldere Cydia i u njemu AutoInstall u var/root/Media, znaci kad ste u AutoInstallu treba vam pisat var/root/Media/Cydia/AutoInstall
3. U Cydia-i nađite gdi ste spremili taj deb file celeste i prebacite ga u AutoInstall iz 2 koraka
4. Rebootajte iPhone da se instalira celeste
5. Odite u ifile u usr/bin i tamo fajlove celested preimenujte u old.celested i celestegremlind u old.celestegremlind
6. Rebootajte iPhone
7.vratite fileove iz 5.koraka u početno ime ( neki bi sad trebali rebootat, ja nisam trebao)
8. Odite u sbsettings( meni se pali s prolaz prsta s lijeva na desno po statusbaru) i tamo ukljucite ikonicu celeste
9. Odite u photolibrary i otvorite neku sliku i odite na poslati s bluetooth i probajte poslat sliku na neki drugi mob ( kod mene ne zeli na drugi iPhone, odn kolko sam čitao ne salje na drugi iPhone celeste a ni ne radi obični Bluetooth s iPhone na iPhone vise) prvo će vam rec da nema mreže ili nesto slicno i onda opet probajte pa će vam reci da je aplikacija uspjeano crackana i sad možete slati preko celeste a i drugi vama slike, pjesme, ifile file-ove i dropbox file-ove
10. To je to. Tako je barem bilo kod mene :-) sretno
EDIT: na 4.3.3 radite korake 1., 2., 3. ,4. Dva put reboot, i onda sbsettingsu upalite ikonu celeste i onda na respring i onda bi vam se trebalo pojaviti obavijest da je krekana a ako ne napravite korak 9.
PROVJERENO RADI :-)
Ima i drugih načina prebacivanja deb file-ova ali ovaj mi se cini najlaksi. I sve je radjeno preko iPhone i ovaj post pisan tapatalkom ;-)
Zadnji uredio scaraser : 24-05-2011 u 18:14
Bookmarks