jel mislis na e398? ja ju imam i dobar je mob...dobio sam i karticu od 64MB i slusalice...sve ukljuceno
Razmisljam o kupovini E 395, pa ako je neko ima neka mi samo pojasni kakav je kvalitet slika i clipova sa njenom kamerom, te dobiju li se stereo slusalice u prodajnom paketu i famozna T-Flash 64 MB kartica...
Hvala unaprijed!
asx
jel mislis na e398? ja ju imam i dobar je mob...dobio sam i karticu od 64MB i slusalice...sve ukljuceno
Kakava je brzina transfera mobitel-PC? Koliko ti treba da prebacis jednu mp3-cu od npr 5MB sa PC-a na mob? Kakav je kvalitet samog ekrana, fotki i videa?
asx
Isus Bog ja ni ne znam koja je to!
mama ti sestra!
Izvorno postao kalac
komunikacija je modemskog tipa; konkretno 19200 kbs.
kamera mu je standarda 640x480 VGA
Izvorno postao FaberOSK
Do mene je,moja greska... Rijec je o E398!
asx
Znaci, sporo prebacuje MP3-ce na telefon? Kriza...
A kakav je kvalitet fotki i videa?
asx
Kalac, pa nije to MP3 player pa da leti taj transfer! Ionako imaš nešto više od 5mb mjesta (do 7mb) tak da ti stane max. jedna MP3ca gore. A čemu to? Ove koje se koriste kao zvona su obično male, oko 200-300 kb, tako da se brzo kopiraju.
Fotke i video - to niej profi fotić ni profi kamera. 0.3mpixela. Kvaliteta je ok u dobrim uvjetima, loša u lošim, nikakva u nikakvim (kak sam pametan!). U svakom slučaju drugi mobovi s kamerama od 1.3 mpix daju puno bolju sliku - ova je zadovoljavajuća ako ima dosta svjetla.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zbog transflash kartice u principu ipak ima mjesta za veci broj potpunih mp3-ca a ak nabavis vecu karticu bit ce i jos vise mjestaZa melodije zvona koriste se mp3-isjechci (realtone).
Ja sam ih na mob stavio negdje desetak i slusam ih relativno rijetko.
Samo prebacivanje na mob ti traje par minuta, no dobra je stvar sto mozes namjestit tak da ti prebacuje direktno na karticu pa ti ne treba nikakav poseban program...
Sto se kamere tice, mob nije digitalac, no mogu se snimiti prilicno kvalitetne i lijepe slike. Za mobitel sasvim ok![]()
Zadnji uredio brankach : 10-01-2005 u 20:27
Bas me zabrinulo, moze li na karticu snimat mp3-ce... Dobro je, nisam puno ni ocekivao, ali telefon zadovoljava poprilicno...
asx
Bookmarks