Kako omogućiti Portable hotspot na LG GT540 i kako preko njega spojiti laptop da mogu na internet ?
THX
ako tema već postoji, molim moda da me uputi jer mi tražilica niej dala rezultat ...
Kako omogućiti Portable hotspot na LG GT540 i kako preko njega spojiti laptop da mogu na internet ?
THX
ako tema već postoji, molim moda da me uputi jer mi tražilica niej dala rezultat ...
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
pa da ga uključiš,ako ga taj lg ima.Još moraš omogućiti mobile data.
onda se spojiš laptopom .
nadam se da imaš dovoljno mb jer ti windowsi(ako njih imaš)hoće uvijek nešto updejtati(ako je omogućeno) i tako povećati data promet.
Zadnji uredio Zdrave : 04-08-2012 u 14:42
Koja verzija Androida je gore?
Android je 2.2.1 (CyanogenMod 6.1.2) .... upgrejdan prema tutorialu u temi odmah ispod ove ... i sve radi ...
imam flat preko T-shita, pa bih zato i spajao lap preko moba... da ne uzimam stick ....
kad uključim hotspot (tj. kad ga pokušam uključiti) kao nešto krene i onda mi u statusu veze napiše error ... i to je to ...
Nisam siguran jel za mobile hotspot dovoljan Froyo, moguće da je potreban GB.
Šta ti ne bi bilo lakše koristiti USB tether?
Radi i na Froyu. Jesi li probao resetirati mobitel? Taj tethering servis se zna nekad zblesirati.
resetirao sam ga od prvog pokušaja do danas bar 50 puta...![]()
Na 2.1 androidu stock rom meni je barnacle app radio odlično za wifi tethering
ok ... ali meni i dalje ne radi ...![]()
Možda da kažeš što si sve probao dosad?
a generalno ništa posebno ...
pokušao sam to uključiti (tapkanjem na ekran) ... i napiše mi error ... neznam uopće šta bih pokušao više, kad sam ispod prosječni korisnik smartfona... ali sam čuo da se to može, a meni to treba...
znači, kao da staviš klinca od 12 godina na stolicu i ideš mu objasniti šta treba napraviti ..
jer logično da nebih postavljao ovakva pitanja ovdje da znam šta radim ..![]()
E vidiš, nisi napravio "ništa posebno", a očigledno ipak treba nešto napraviti. Npr. zašto nisi isprobao gore spomenut barnacle?
Ako ćeš ovako čekati gotovo rješenje servirano na pladnju, bojim se da ćeš se načekati.
Offtopic: Također mi je malo nejasno kako je moguće da netko ima rootani i moddani (CM) telefon i treba mu ovakva relativno napredna mogućnost, a istovremeno tvrdi da je "ispodprosječni korisnik"...? Ispodprosječnim korisnicima uglavnom ne treba portable wifi.
neznam šta je barnacle... ali evo bacam se na google..![]()
Ha, znači dosad si sjedio i čekao da ti netko objasni?
Ajme...
joooj... gle, ja sam po struci moto mehaničar, pa ne mislim da svatko tko ima motor mora znati sam napraviti generalku ...![]()
... ali daj ti meni objasni koja je svrha postojanja ovakvog foruma ako ne da dođeš na njega i pitaš nešto što te zanima vezano za mobitel i slično .. ?!?!
nhf ... ali zar je tvoj posao kao moderatora brisati postove i govoriti ljudima "google is your friend" ..... ?
zar nebi bila fora da kad ukucaš nešto u google, a on te dovede upravo na ovaj forum jer je odgovor već tu ...![]()
Sad već idemo debelo u off-topic, ali...
Ne, ne mislim da svatko mora znati napraviti generalku. No da se poslužim tvojom analogijom - recimo da ti dođem i zamolim te da mi ugradiš one sportske, supercharged svjećice, točno tog i tog promjera, sa točno tim razmakom između elektroda... Jer da mi upravo to treba u životu. Ajde dobro. I onda ti kasnije kažem da se ne kužim baš u to, da zapravo ne znam ni gdje se ulje ulijeva... Šta ti ne bi bilo to čudno malo?
Nema problema, pitaš slobodno. Nitko ti nije ništa rekao što pitaš, dapače, tome i služi forum. Onda si dobio odgovor, dobio si informacije ili barem smjernice kamo dalje, ali si svejedno i dalje čekao da netko istraži umjesto tebe i sve ti u detalje objasni. Pa ne može tako. To ni ovaj ni bilo koji drugi forum za koji znam niti podržava niti potiče.
Ima na ovom forum ogromna količina raznoraznih tutoriala i step-by-step procedura, ali oni ne nastaju na zahtijev nego uglavnom nečijom dobrom voljom, bez nekog vanjskog pritiska.
Predlažem da sad zaustavimo besmislene rasprave i vratimo se temi.
Zadnji uredio ravilov : 07-08-2012 u 14:26
slažem se sa svime što si napisao .. osim sa dijelom gdje u prevedenom značenju želiš reći da sam pametovao u početku "Jer da mi upravo to treba u životu. Ajde dobro. I onda ti kasnije kažem da se ne kužim baš u to" ... jer sam u samom startu pitao "kako?" što upućuje u to da nemam pojma...
no, sve 5 ... vratimo se na temu ...![]()
nikog ja ništa ne prisliljavam ... upravo sam sa ovom temom želio nekoga potaknuti da mi dobrovoljno napiše kratki tutorial ... ako napiše, super... sretan ja, sretan on ..... i sretni svi kojima to bude trebalo ... a opet ako ne napiše, pa nećemo se ubiti zbog toga, jel tako ..![]()
spajala sam se ja s froyom (ideos)hotspot na laptop bez wifija,jer nisam imala druge mogucnosti.spajalo se super ,a i nije puno gutao prometa.Normalno sam spojila mob s laptopom stavila kvacicu kod hotspota ,a na laptopu internet access androidap.To je sve.
evo samo da kažem da barnacle radi savršeno ..... THX
Bookmarks