ispao mi je mob na beton i puklo je staklo.touch normalno radi i sve ostalo,ali sad me zanima da li se moze promijeniti samo staklo ili se mijenja cijeli display,gdje se moze naruciti,cijene...
bio bi zahvalan na svakoj informaciji ...
ispao mi je mob na beton i puklo je staklo.touch normalno radi i sve ostalo,ali sad me zanima da li se moze promijeniti samo staklo ili se mijenja cijeli display,gdje se moze naruciti,cijene...
bio bi zahvalan na svakoj informaciji ...
"Staklo" se inače zove digitizer i bez problema se mijenja posebno.
Jesi li potražio recimo na ebay-u? To je prvo mjesto gdje se nađu takvi dijelovi.
jesam,ali u jednom privatnom servisu su rekli da je dosta rizicno kupovat na ebay-u jer "digitizer" zna biti poluispravan odnosno touch lose reagira ili jedan dio ekrana radi,a drugi ne...zato ne znam vrijedi li rizikovati.
nije 22$ puno,ali ne znam ni sam sta napraviti...
Rizik uvijek postoji. Zato se osiguraš na raznorazne načine - provjera reputacije prodavača, ebay/paypal buyer's protection...
Ili ne, tvoja stvar. U tom slučaju ćeš morati naći lokalni servis (koji moguće isto tako kupuje dijelove sa ebay-a) i platiti im puno više za istu stvar.
to se i meni dogodilo i kupio sam samo staklo to se da zamjeniti i daleko ti je povoljnije nego kupovati sve skupa pogotovo ako kod nas to kupujes tu su totalni lopovi i koje cjene bubaju najbolje vani kupi i gotovo jer kod nas je najlakse majstorima zamjeniti sve skupa to ti masno naplate i njima najlakse...pravi majstor zna kako se radi i to se grije jer je ljepljeno po krajevima i sredini zato velim dobar majstor zna sta treba ...prava trgovina za servis je TMT Mobiliti malo prozujaj na netu najbolje kupi samo taj dio na netu i od to ugradi kod njih nako ces proc najeftinije...Kod nas ti je to preskup sport jer se no njima ne da i gledaju te samo ogulit a sto manje rada kako se to vani najnormalnije napravi...ja sam nazalost to imao dozivit tako da znam zvao sam i bio u 15 servisa dok mi nije frend rekao za ovaj servis!!
Sretno!!
naravno da ih kupuje preko ebey-a a nego di i onda ti naplati puta tri....lopovi!!!
Meni kada su rekli da ce oni to zamjeniti ali ako kod zamjene pukne lcd da oni ne odgovaraju za to ma zanisli kakva drskost od servisera kako su pametni a...
Zadnji uredio ravilov : 05-09-2012 u 11:21
@kezimir,
Postoji gumb Uredi post, koristi ga umjesto nabijanja ovoliko postova zaredom. Hvala.
narucio sam na ebay-u pa sta bude.170kn zajedno sa alatom,metalnom maskom i folijama.
imam kolegu servisera pa ce mi on to odraditi...mislim da je ipak najjeftinije rjesenje, a ako ne bude radio kako treba narucit cu drugi...
ima mogucnost povrata pa cu valjda imati srece.
Bookmarks