sta su neke nove cijene opet???Danas dobio pa ako tko sta zna kakve su to nove cijene ???![]()
sta su neke nove cijene opet???Danas dobio pa ako tko sta zna kakve su to nove cijene ???![]()
Zadnji uredio kezimir : 03-06-2010 u 19:42
ja sam jucer dobila poruku da mijenjaju cijene prema 988/981...kakvu si ti poruku dobio?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
I ja sam dobio takvu poruku ali na VIP broj.
Evo ovako...prema cl.42 zakona o el.kom. i cl.7.12 opčih uvjeta poslovanja,vipnet d.d. objavljuje promjenu cjena prema 098/099 od 1.7.2010g.
E sta sad to znaci za nas???
Istu poruku sam i ja dobio samo ne 098/099 već 988/981. da ti nisi krivo pročitao.
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=628507
ni ja nisam skuzio sta mi to salju al bi mogle bit neke ljetne tarife
Da ne otvaram novu teme dodat cu ovdje.
Kazu da je dostupan novi cijenik koji stupa na snagu od 1.3. zbog povecanja PDVa.
Ne znam da li to znaci da ako je do sada bila cijena 1 kn/min. biti 1,02 kn/min.(iako me ne bi cudilo jer je VIPnetu opet pao profit).
banda lopovska..
Moze li se to iskoristiti u nasu korist i besplatno prekinuti ugovor?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne.
ZEK, članak 42.a, stavak 10.:
Ako su izmjene cjenika usluga iz stavka 1. ovoga članka za krajnjeg korisnika usluga nepovoljnije u odnosu na ugovorene cijene usluga, krajnji korisnik usluga ima pravo raskinuti pretplatnički ugovor bez naknade, odnosno ima pravo na povrat neiskorištenog novčanog iznosa u roku od 30 dana od dana objave tih izmjena u skladu sa stavkom 6. ovoga članka, osim u slučaju ako su te izmjene cjenika usluga:
1. posljedica regulatornih obveza koje proizlaze iz ovoga Zakona,
2. posljedica izmjene poreza na dodanu vrijednost,
3. posljedica izmjene veleprodajnih cijena na koje operator javnih komunikacijskih usluga nema utjecaja.
Bookmarks