applications > Social Network Profiles i default packet data connection mora biti aktivirana(enabled).
Radila sam upgrade firmwarea na verziju 2 (preko Kies programa). Sve radi OK , osim e-mail-ova. Mogu pristupiti svojim e-mailovima samo kada sam spojena preko WiFI-a. Ako sam spojena preko GSM signala, javlja mi downloading failed. Istovremeno mi radi i facebook, youtube, i mogu surfati ... dakle samo email-ove ne mogu "skidati" . Je li netko imao slično iskustvo! :\
Dok sam bila na verziji firmwarea 1, to je radilo OK .
applications > Social Network Profiles i default packet data connection mora biti aktivirana(enabled).
![]()
Yager@ Nije mi skroz isto kako si napisao ali si me dobro uputio, da po tome čačkam. Pa sam isla na Settings, Network, Application profiles. Tu imam svašta, Internet, Social networks, Java, Email .... da ne nabrajam sada sve. Svima je zadana vrijednost bila TH HR WAP (jedino je Multimedia messages imao vrijednost TM HR MMS). Pa sam išla za Email promijeniti vrijednost, i stavila TM HR Internet (inače vrijednosti koje se mogu izabrati su 3, TM HR WAP, TM HR Internet i TM HR MMS). I sada radi !!!!
![]()
Hvala !
Zadnji uredio grandima8 : 19-04-2012 u 13:56
Bookmarks