Uspio sam je pokrenuti, problem je bio sto se trebalo dodati ";" ispred putanje odakle pokrece iGo.
Pozdrav, ako moze pomoc kako da ubacim navigaciju na Acer d100, sa win CE 4.2 platformom.
Znaci nisam jos do sada radio sa navigacijama, sta da skinem, gdje da kopiram, i sve ostalo.
Trazio sam po netu ali nigdje nema nikakav tutorial za ovu navigaciju.
Pokusao sam skinuti i prebaciti na karticu iGo8, ali nisam uspio, izbaciva mi "PROGRAM APPLICATION DATABASE CANNOT BE FOUND ".
Hvala
Zadnji uredio Sljaka : 13-08-2012 u 13:44
Uspio sam je pokrenuti, problem je bio sto se trebalo dodati ";" ispred putanje odakle pokrece iGo.
Uređaj je star , ali nije uopće loš ! Teško da ćeš za njega naći nešto na internetu , sve što se pronađe već je zastarijelo i Linkovi su "mrtvi" ...
Moguće je zamjeniti originalni software s nekim drugim , ali pri spajanju na računalo ne vidi se njegov Flash Disk (memorija u uređaju) , nego samo
SD kartica . Nemaš li iskustva s Navigacijama , bit će to teško napraviti .
Po ovome što si napisao " PROGRAM APPLICATION DATABASE CANNOT BE FOUND " izgleda da je uređaj pronašao program , ako je to iGO8.3
ali nije našao na kojem se mjestu nalazi . Treba mu napisati gdje se nalazi u samom direktoriju aplikacije ..\iGO8\Sys.txt . Prije svega treba znati
kako uređaj vidi SD karticu , odnosno kako je zove , a može imati razne nazive poput "Storage Card" , "SDMMC" , "Sdmmc Card" ...
To se mora upisati ovdje : ( izgleda otprilike ovako)
Sys.txt
[project]
name="Navigation"
[folders]
app="\Storage Card\iGO8" ; (ovdje se upiše kako mu se zove SD kartica)
[interface]
skin="ui_igo8_da"
laneinfo_signpost_enabled=1
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[gps]
port=2 ; (Treba znati na kojem portu iGO radi)
baud=4800 ; (Koliki mu je baud rate)
[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
[smartzoom]
minzoom=40
maxzoom=70
; --- End ----
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Uspio sam je pokrenuti, ubacio sam karte bosne, hrvatske, srbije i crne gore, ali je presporo.
Treba mu 5 minuta samo da pokrene navigaciju, pa onda opet kada pritisnes nesto treba mu 20 sekundi da pokrene to.
Ne znam do cega je, nije ga valjda 4 karte preopteretilo?
Nije opteretilo , vjerovatno ima premalo interne memorije i slab processor , ili postoji još jedna stvar koja može napraviti problem...
Poledaj da slučajno nije aktivna originalna Navigacija u pozadini , pogotovo ako na iGo ne možeš uhvatit satelite .
To je lako ustanovit izađeš iz iGO i pogledaš šta imaš još na ekranu ...
Imam Light verziju iGO za slabije uređaje ili one s manje Rom-a ili Ram-a, mislim da je dovoljno zamjenit samo igo8.exe file
Light verzija iGO8.3
Ako pita RarPassword:
walter66
Uspio ih je nekako ocitati, valjda mu je trebalo vremena da sve primi. Sada ima problem sto nekada starta iGo, a nekada nece, odnosno moram vaditi karticu i stavljati po par puta. Znas li slucajno kako da to rjesim?
P.S. Hvala puno
Pokušaj zamjenit karticu , vjerovatno je starije proizvodnje ili loša , nebi smjela biti veća od 2GB i mora biti formatirana u Fat (ne fat32) , još bi bilo bolje kad bi imala samo 1GB , s obzirom da u ono vrijeme nisu znali za veću SD karticu...
Možda bi bolje bilo da umjesto iGo staviš na SD karticu Mireo BE3.1 , puno je lakši za pokretanje i troši manje resursa nego iGO... Lokalne (Mireo) karte su puno detaljnije za naše područje , pogotovo ove nove od 2012.06 ...
Nema veze, sve sam rjesio, ona tvoja Light verzija je extra. Sve radi kako treba. Uglavnom puno hvala na pomoci![]()
Bookmarks