Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Poblesavio vanjski zaslon na V525

Evo, iako sam se nadao da se motorola popravila što se kvalitete telefona tiče, izgleda da sam se prevario... nakon vrlo malo korištenja i to od strane mog tate (a on otvori mob svake subote) uspio je krepati vanjski ekran. Odnosno više je 'poblesavio'... što znači da umjesto profila bude samo crta razbacanih piksela, ne vidi se pročitati ni vrijeme (kao da fali hrpa piksela), jedino se još stanje baterije da vidjeti, ostalo štanga. Čak kad je otvoren ne piše 'motorola' već isto dve linije nasumično porazbacanih piksela...
    Tipičan problem starijih motorola, samo što su tada krepavali unutrašnji ekrani. Nadam se da to neće i sada biti slučaj... Sjećam se da je sestra svog Vader-a davala u servis svaka 2 tjedna, dok im ga nije i ostavila zauvijek... u svakom slučaju, garancija je tu pa u ponedjeljak gibam u servis... al eto, da podjelim svoje negativno iskustvo glede kvalitete motorole...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points3 months registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    moto v3i,n70
    Operater
    simpa,vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.525
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.525, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Velike su ti razlike u serijama proizvodnje modela,to ti je tak kod svih mobitela.Recimo kod moje drage na v525 svijetlo na vanjskom ekranu je 5 puta jace i bolje nego na mojoj v525@v600 ili v525@v550.Razlike su takve.
    B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadam se da je to iznimka koja potvrđuje pravilo da se Motorola popravila. Evo, tvoja je koliko znam prva v-Moto koja to radi, a nadam se i posljednja.

On the other hand, dobit ćeš novi display
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, moguće je da je ovaj slučaj 1 na 1000 ali ipak... stvar je u prijašnjim negativnim iskustvima s motorolom, upravo što se tiče preklopnjaka i njihovih zaslona (valjda podivljaju kontakti ili se prekine neka 'žičica' koja vodi do zaslona u preklopnom mehanizmu)... zbog tih iskustava sam i zazirao od motorole sve do sad u nadi da će sve štimati i ko za vraga pogodi baš moju motorolu... a velim vam, koristi se strašno nježno taj telefon...
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

= Citat = Izvorno postao whiteboy
    Da, moguće je da je ovaj slučaj 1 na 1000 ali ipak... stvar je u prijašnjim negativnim iskustvima s motorolom, upravo što se tiče preklopnjaka i njihovih zaslona (valjda podivljaju kontakti ili se prekine neka 'žičica' koja vodi do zaslona u preklopnom mehanizmu)... zbog tih iskustava sam i zazirao od motorole sve do sad u nadi da će sve štimati i ko za vraga pogodi baš moju motorolu... a velim vam, koristi se strašno nježno taj telefon...
    da, toga sam se i bojao, da moram mobitelom baratat kao da je od jaja napravljen. Motorola oduvijek ima problema s preklopom, recimo zbog toga se "isplati" pljunut nešto više za Samsung, jer on nikad s tim problema nije imao. uglavnom, Motorolu držat taman negdje do izlaska garancije i tada prodavat. moramo uzet u obzir da su ove koje mi kupujemo tko zna koja klasa, dolaze nam iz Kine, tako da je taj preklop vjerovatno na dosta nižoj kvaliteti od originalne Motorole.
    to je moje mišljenje

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo s kvalitetom s obzirom na zemlju proizvodnje nije relevantno više, dapače, kvalitetnije se stvari rade u zemljama prema kojima ste tradicionalno sumnjivi, uostalom globalizacija je danas takva da nije ni bitno gdje se šta proizvodi... no to i nije priča za ovu temu... budem baš pogledao di je proizvedena ova moja...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo s kvalitetom s obzirom na zemlju proizvodnje nije relevantno više, dapače, kvalitetnije se stvari rade u zemljama prema kojima ste tradicionalno sumnjivi, uostalom globalizacija je danas takva da nije ni bitno gdje se šta proizvodi... no to i nije priča za ovu temu... budem baš pogledao di je proizvedena ova moja...

pričam iz iskustva, mada priznam da globalizacija čini svoje, primjerice Sony koji se radi u Češkoj ne zaostaje nimalo....
    no imao sam Ericssona T28 prije 4 godine iz Malezije, katastrofa, dok je origigi totalna suprotnost. Slična stvar s Nokiom, mada Nokia iz Italije može biti duplo bolja od one iz Tajvana. nisu to iste komponente, pa ti reci šta hoćeš.
    sorry na OT. uglavnom šteta za Motorolu

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wb danas mi se bratic tuzio na istu stvar

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, znači nisam usamljen slučaj...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    V525@V620
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, znači nisam usamljen slučaj...
    Gle, ne mora to nista znaciti, mozda je to greska nastala vec i u proizvodnji na ponekom primjerku. Moja V525 je u ovih 7-8 mjeseci koristenja bila otvarana bar 10.000 puta, cak i par puta padala i jos uvijek nema ni ogrebotine, a da ne spominjem da sve radi bez greske. Po mome, to je dovoljan pokazatelj kvalitete...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    v525, V3x
    Operater
    vip, DT
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se s frulexom. Ja sam dosada bio zadrti siemensaš i bio sam pomalo sumnjičav kad sam uzeo 525-icu ali nemogu reći da sam dosada imao bilo kakvih hardverskih problema s njom. Mob stvarno radi super, kamera je legendarna a nosim ga stalno sa sobom (a zna bit stvarno prašnjavo).
    "jedna lasta ne čini prolječe"
    um caruje dundo maroje!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam prije motorole koristio siemens. ST55 i ST60 i to su mi najgori mobiteli koje sam u životu imao, ali navodno oba nije proizve siemens nego maxon ili nešto slično pa nije ni čudo što su se kvarili. St55 sve proizvodnje imaju defektan čip i zato je brzo izišao iz trgovina.
    Motorola je dasada najbolji telefon. Po mom mišljenju, za malu cijenu dobiješ super aparat sa puno mogućnosti i dostatne kvalitete, a ako ga slučajno sjebeš softwerski ga skoro uvijek možeš oživiti a ako što polomiš uvijek se nađe nešto zamjensko... dok kod nokie, samsunga niš nemoš nać, a siemens soft. teško popravit. Uglavnom motorola i SE zasad kodmene rulaju!!!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    nokia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    Ja sam prije motorole koristio siemens. ST55 i ST60 i to su mi najgori mobiteli koje sam u životu imao, ali navodno oba nije proizve siemens nego maxon ili nešto slično pa nije ni čudo što su se kvarili. St55 sve proizvodnje imaju defektan čip i zato je brzo izišao iz trgovina.
    Motorola je dasada najbolji telefon. Po mom mišljenju, za malu cijenu dobiješ super aparat sa puno mogućnosti i dostatne kvalitete, a ako ga slučajno sjebeš softwerski ga skoro uvijek možeš oživiti a ako što polomiš uvijek se nađe nešto zamjensko... dok kod nokie, samsunga niš nemoš nać, a siemens soft. teško popravit. Uglavnom motorola i SE zasad kodmene rulaju!!!
    pa sto se male cijene tice ne znam...

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah hell!
    Sad moram i svoju prodavat čim prije...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siemens x35 serija
    koje to imo zna o cem pricam
    u 3 godine apsolutno nikakav kvar
    doduse nit se ima kaj pokvarit,,al opet.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ljudi totalno ste zabrijali, ovdje se govori o kvarljivom vanjskom zaslonu motorole v525 i molim vas (još jednom) stay on topic...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    v525, V3x
    Operater
    vip, DT
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ljudi totalno ste zabrijali, ovdje se govori o kvarljivom vanjskom zaslonu motorole v525 i molim vas (još jednom) stay on topic...
    Ma tema je i dalje tu negdje. Pazi, tu motorolu je kupila gomila ljudi. Očekivati da nitko neće imati nijedan problem bilo bi suludo. Zar nikad nikome nije riknuo display na npr.nokiji? hmmm...
    Po meni je ovaj model i dalje jedan od najboljih koje sam koristio a znam da ni prijašnji modeli uopće nisu bili loši.
    um caruje dundo maroje!

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opet se udaljavamo od teme! Nemojte da moram posezati za mod ovlastima... jer do sljedeće godine bi mogli o kvaliteti nekog proizvođača govoriti.. a ako ti je baš do toga stalo, pogledaj malo teme u motorola forumu i naslove tipa 'krepao zvučnik', 'krepalo ovo', 'krepalo ono'... i ako vam je do te rasprave, dajte MOLIM VAS novu temu za to otvorite.

Mene u ovoj temi konkretno zanima dal je netko još imao problema ko i ja i dal je to česta pojava. Kad malo prizdravim otići ću do servisa, popričati malo s ljudima tamo da vidim dal je to čest problem i zašto do tog problema uopće dolazi...
    (i naravno da je za očekivati probleme kao kod svakog proizvođača, slažem se, samo što je preklopni mehanizam i displej kod motorole odavno bio ahilova peta i nadao sam se da se to više neće događati, zato moje razočaranje, navrle su uspomene)...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points3 months registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    moto v3i,n70
    Operater
    simpa,vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.525
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ako ti je baš do toga stalo, pogledaj malo teme u motorola forumu i naslove tipa 'krepao zvučnik', 'krepalo ovo', 'krepalo ono'... i ako vam je do te rasprave, dajte MOLIM VAS novu temu za to otvorite.

Sve je to u redu sta je krepalo,pa zvucnik krepa najcesce zato sta ljudi neznaju pa hoce imat najglasniji mob i proceprkaju po gain tableu,na neki nacin ti mu sam radis kvar cim mu mjenjas softver.A ovo sta je tvoj mob u komi je je pitanje koja je serija moba i koliko je mob uopce stajao negdje na skladistu,tu isto ima neke veze.A ova teme ljude koji imaju motorolu i nemaju problema samo navlaci na odgovore tipa pa pogledaj nokiju ili siemens jer po meni tema kvarovi motorole v525 i nije bas jednostavna.Mozda bi stvarno trebalo napravit cjelokupan osvrt na kvarove svih marki mobitela jer u ovakvim temama se uvijek ode off topic.Nadam se da ste skuzili ocemu pricam.
    B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imaš pravo i slažem se... pa nek netko napravi takvu temu kao što sam već predložio, a mislim da bi sad zaista bilo dosta o tome u ovoj temi. svaki sljedeći post koji se ne drži teme iz naslova će biti sankcioniran.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Problem s pristupom VIP portalu preko V525
    By CyberLord in forum Motorola
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 17-10-2007, 10:34
  2. Odrzavanje v525 (vanjski izgled)
    By jdabic1 in forum Motorola
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 03-01-2005, 08:20
  3. Za sve Motorola frikove… hitno… (v525)
    By Krompirko in forum Motorola
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 15-12-2004, 12:30
  4. V525 i vanjski display svijetli na SMS...
    By Kiscina in forum Motorola
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 07-12-2004, 12:51

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove