U prilici sam uzet huawei u8650 u tele2 za 750 kuna ili kupit od frenda novi iphone 3gs jos je zapakiran i sve za cca. 1000 kuna...vec danima nemogu odlucit sta da uzmem tako da je svaki komentar koji bi mi mogo pomoc u odluci pozeljan.
U prilici sam uzet huawei u8650 u tele2 za 750 kuna ili kupit od frenda novi iphone 3gs jos je zapakiran i sve za cca. 1000 kuna...vec danima nemogu odlucit sta da uzmem tako da je svaki komentar koji bi mi mogo pomoc u odluci pozeljan.
Bojim se da uspoređuješ nebo i zemlju, barem kada je kvaliteta korištenja u pitanju. Huawei ima užasan ekran i ako ne misliš petljati po romovima radije ga zaobiđi. Mob je solidno izrađen, čvrst, lijep... Problem je community gdje još ne postoji kvalitetan i lightweight rom, nego se sve bazira na CM7 portovima i skriptama koje klinci ubacuju i brendiraju kao njihov rom. Kao napredan Android korisnik imao sam planove s ovim mobom, ali me razočarao i trenutno je ugašen u ladici. Nuff said. Vjerujem da bi 3GS ovu bitku bez problema dobio nebitno koliko je star.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Nema ni 3GS dobar ekran. Prejadna rezolucija za 3.5" (isto ko onaj kinez, ako se ne varam)...
Na stranu rezolucija, ona mi ne smeta, ali onaj lag kod refrešanja ekrana se jako osjeti i dolazi do ghostinga. Pogotovo kod skrolanja gdje se tekst i slike razliju kao na prvim LCD monitorima gdje je response time bio oko 20ms. Huawei rekao bih ima i veći.
U tom slučaju se nema što razmišljati. Da je u pitanju npr LG P350, preporučio bih ga bez grižnje savjesti - taj mališa radi odlično out of the box. U8650 je previše neoptimiziran i traži modificiranje za ugodan rad.
ja imam huawei i na drugom forumu su rekli da huawei ima brži internet.inaće sam zadovoljan jer ima i gorih mobitela zato se nesmije tako umaložavati.
i slućajno sam izvadio sim karticu molim vas pomozite kako da stavim sim karticu hvala
Zadnji uredio ravilov : 05-07-2012 u 07:45 Razlog: postoji gumb Uredi post
Bookmarks