Nekad je bilo popularno otvoriti posebnu temu u koju su se stavljale fotografije uslikane nekim mobitelom. Teme su bile zanimljive jer se na pregledan način moglo vidjeti kakva je kvaliteta ugrađene kamere i kako novi modeli evouliraju.
S tom namjerom otvaram temu gdje možete ubacivati fotografije uslikane sa vašim novim mobilnim ljubimcem. Htio bih probiti led i staviti svoje fotografije uslikane Galaxyjem S3.
Fotografije nisu ni na koji način obrađene, uploadao sam ih direktno sa mobitela na SkyDrive. Na Pohrani sam stavio umanjene slike radi bržeg učitavanja i manjeg utrošenog bandwidtha.
Koristio sam stock Camera aplikacija na stock nerootanom ROM-u. Postavke kamere su automatske i ništa nisam ručno podešavao.
Nisam bio nešto maštovit, ovo je više kao demo kakve su mogućnosti kamere. Za nešto detaljnije downloadajte slike i pregledajte EXIF
ZADNJA KAMERA*
*ispod svakog thumbnaila slike nalazi se link na njezinu originalnu veličinu. 56k warning!
- Ekran laptopa
Full
- Pringles, indirektno sunčeva svjetlost
Full
- Isto kao i Pringles
Full
- Slikano sa mog prozora, uvjeti savršeni
Full
- fotografirano na najvećem zumu sa iste pozicije kao i slika gore. Auto se micao dosta brzo i ovdje je zero-lag shutter pokazao svoj talent
Full
- stropni ventilator, korištena bljeskalica
Full
- makro
Full
- fotografiranje sunca
Full
- još jedan makro pod difuznom svjetlošću
Full
- udaljenost od najbliže točke izoštravanja, najbliži makro je dakle na 6cm.
Full
- malo čudna ekspozicija jer u kadru je i svijetlo i tamno područje + tresla mi se ruka
Full
PREDNJA KAMERA
Fotografije se odmah otvaraju u punoj rezoluciji
Nadopunjavati ću vjerojatno post sa novim slikama kroz vrijeme.
Komentare o slikama možete ostavljati OVDJE. Ova tema služi isključivo samo za postavljanje slika. Hvala na razumijevanju.

Odgovori uz citat

Bookmarks