nAmještanja svega???
Evo nakon namještanja svega. Kad upalim browser kaže mi "gprs network not avaliable".
nAmještanja svega???
mama ti sestra!
budi malo detaljniji, šta si namjestio!? jer ti ovako ne mogu ljudi pomoći.Izvorno postao Ranger
zatraži postavke preko mreže, mora radit.
BTW pripazi na naslove tema![]()
dakl eu web sessions sam namjestio sve, poslali su mi iz VIP-a postavke al neće.
zatim sa kopirao postavke s frendovog mobača koji još ima oriđiđi software i probo radilo je zatim mi skinulo zadnje dvije kune s računa i neće više???
Da raszjasnimo posjetio sam vip.live i opet mi je trošio lovu??
Izvorno postao Ranger
promjeni naziv mobitela u V500...
koja ti je početna stranica ? možda su ti postavke zalockane. nije ti mogao naplatiti ako si ostao unutar VFL portala i ako nisi nšta naručivao.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
da, a prethodno bi ga upozorio da naručuje i da će mu biti naplaćeno.
da za sami sadrzaj upozorava al za prenesene surf podatke ne...kolegi je naplatio zbog toga sto najvjerovatnije nije aktivirao gprs vec je ustvari obavio gsm poziv...postavke na mobu su u redu..najvjerovatnije nije ni problem sa imenom mob...samo posalji poruku sadrzaja GPRS na broj 777 i sve ce bit rijeseno..ZivioIzvorno postao Inovator
MObitelu je ime V500 al i dalje neće.????
Izvorno postao Ranger
kolega, sve ti gore piše, šta trebaš napravit!
BTW pripazi naslove tema, postoji rigorozno pravilo glede toga!!!
probaj jos ovo....al ak je poruka nakon nespjesnog spajanja kao sto si napisao samo treba ukljuct gprs kao sto pise..Izvorno postao Inovator
seem 0032_0001, offset 4D..kvacice ti trebaju bit na bitovima 1,2,4,5
Izvorno postao jdabic1
usput, u posljednjih nekoliko dana podosta je otežano spajanje na VIP/Vodafone preko GPRSa, mreža izbacuje upravo tu gore navedenu grešku (GPRS network not avalaible), pa po meni ipak valja malo sačekat stabilizaciju mreže, prije mrdanja po seemovima, jer je očito da je mreža preopterećena.
Zadnji uredio Inovator : 17-01-2005 u 22:24
Bookmarks